TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Rreth TEB
Bizneset
Individë
Starcard

Oferta dhe promovime

New

TEB Sh.A. pjesë e Samitit botëror të organizuar nga Global Banking Alliance for Women (GBA)

Në kuadër të angazhimeve për fuqizimin ekonomik të gruas, TEB Sh.A. mori pjesë në Samitin Botëror të organizuar nga Global Banking Alliance for Women (GBA) të mbajtuir në Londër.


New

TEB suporton gratë ndërmarrëse në Javën Globale të Ndërmarrësisë

Shoqata Afariste e Gruas (SHE-ERA) në bashkëpunim me Jakova Innovation Center organizoi tryezën e diskutimit: "Ndarja e Praktikave të Mira të Grave Sipërmarrëse", mbështetur nga banka TEB Sh.A.


New

TEB vjen me risi të pagesave në treg

Prej tani pagesat e faturave elektrike (KESCO) mund të bëhen edhe nëpërmjet dërgimit të vetëm një SMS porosi nga telefonat mobil.


New

Kredi në shpejtësi të dritës

3.000 Euro kredi për vetëm 2.99 Euro në ditë.


New

Një rrogë në mendje!

Shfrytëzo shërbimin e mbitërheqjes me debit kartelë në të gjithë ATM-ët në Kosovë dhe jashtë vendit.


New

Zgjate për 3 muaj, oferta e Starcard

Kartela më e njohur bankare në Kosovë vjen edhe me një ofertë të re të blerjeve për përdoruesit e saj.


New

“Luje Harleyn” me Starcard në të gjitha pikat e IP Petrol

Përdoruesit e Starcard individuale mund të marrin pjesë në lojën shpërblyese për çmimin e madh motor Harley Davidson.


New

Të gjitha të vjetrat bëji të reja

Merr kredi deri në 30,000 euro pa hipotekë me kushte speciale dhe benefite shtesë.


New

Veç vet!

PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL


New

5,000 Gati i ki

Të vjetrën bëje të re për vetëm 74 Euro në muaj.


New

Pagesa me 0% komision me TebMobile dhe E-banking

Me TebMobile të gjitha shërbimet bankare në një vend.


Lajme dhe publikime

Arkiva →

© TEB ShA