Apliko për aktivizim të qasjes në TEBMOBILE

Për të aplikuar për këtë shërbim ju duhet të keni të instaluar aplikacionin TebMobile, varësisht nga sistemi operativ i telefonit tuaj, ju lutem shkarkoni aplikacionin, për:

iOS
Android

Pas aplikimit online në webfaqen tonë, ju do të informoheni nga banka me e-mail për ID të shfrytëzuesit.

Për të aplikuar ju lutem përcjellni udhëzimet në videon në vazhdim:

Rri n’shpi, me TebMobile dhe E-banking ju mund të kryeni të gjitha shërbimet bankare nga shtëpia.

Bankën n’xhep me TebMobile.