Fito 2 këste shtesë!

Blej për Festën e Bajramit me këste dhe fito 2 këste shtesë!

Blej për Festën e Bajramit me këste dhe fito 2 këste shtesë, për të gjitha blerjet me Starcard në sektorin ushqimorë.

Kampanja aktive prej 5 prill deri më 10 prill!

#Starcard të jep fuqi!