Apliko online për Starcard me TEB Mobile!

Apliko online për Starcard me TEB Mobile dhe fito 20€ bonus!

Apliko dhe Fito!

Aplikoni për Starcard online përmes TEB Mobile, dhe fito 20EUR bonus në aktivizim të STARCARD.

Për ta aktivizuar kartelën tuaj mjafton të realizoni një transakson në POS terminal.

Shkarko aplikacionin në: https://goo.gl/BcXc2m (Android) https://goo.gl/8G3F2A (iOS).

Kampanja vlen deri me 31.03.2024.

Starcard të jep fuqi!