Lajmet dhe Publikimet

Banka TEB vazhdon bashkëpun... Dritarja Start-Up ka për qëllim lehtësimin e qasjes në financa për ndërmarrjet start-up me produkte financiare adekuate, në mënyrë që... Më shumë
Banka TEB vazhdon bashkëpun... Dritarja për Gratë në Biznes ka për qëllim lehtësimin e qasjes në financa për gratë ndërmarrëse si dhe avancimin e... Më shumë
TEB në përkrahje të biznese... Banka TEB është lidere në sektorin bankar të Kosovës në ofrimin e programit të veçantë për bizneset e grave. Që... Më shumë
Mundësi të reja nga TEB Mobile Banka TEB me qëllim të ofrimit të shërbimeve sa më të sofistikuara bankare për klientët e vet ka lansuar shërbime... Më shumë
TEB në përkrahje të Javës s... Banka TEB do të jetë sponsor, për vitin e tretë radhazi, i Javës së Frankofonisë që do të mbahet në... Më shumë
Dega Rruga B me lokacion të ri Njoftohen të gjithë klientët e Bankës TEB Sh.A. se Dega Rruga B është zhvendosur në lokacion të ri! Dega Rruga... Më shumë
TEB sjellë edhe mobileCash Banka TEB në kuadër të ofrimit të shërbimeve sa më të sofistikuara bankare për klientët e vet ka lansuar edhe... Më shumë
Orari i ri i shërbimit në arka Banka TEB njofton të gjithë klientët se prej 16 janarit do të ketë një orar të ri të shërbimit për... Më shumë
Banka TEB vazhdon bashkëpun... Dritarja Agro ofron garanci për institucionet financiare për të mbuluar rrezikun për kreditë në agro sektor. Klientët që mund të... Më shumë
Roli i Bankave në përshpëjt... Zëvendës Drejtori i përgjithshëm i Bankës TEB Sh.A., Dren Krypa ka udhëhequr panelin “Roli i Bankave në përshpëjtimin e zhvillimit... Më shumë
TEB lansoi faqen e re të in... Banka TEB në kuadër të ofrimit të shërbimeve sa më të lehta për klientët e vet ka lansuar faqen e... Më shumë
Njoftim për klientë Bazuar në shqetësimet që janë ngritur së fundi në platformat e rrjeteve sociale në internet, TEB SH.A. ju siguron se... Më shumë
TEB sponzor edhe i Manifest... Banka TEB Sh.A. ka nënshkruar marrëveshje sponsorizimi edhe me organizatorët e Manifesta 14. Ngjarja më e madhe kulturore në Kosovë... Më shumë
Lajmërim i rëndësishëm! Në kuadër të rritjes së bashkëpunimit të ndërsjellë dhe ngritjes së vetëdijës së klientëve përballë mashtruesve potencial, të cilët po... Më shumë
Deari fitues i Dielli TEB O... Deari fitues i Dielli TEB Open 2022 Tenisti nga Maqedonia e Veriut, Shëndrit Deari është kampioni më i ri i... Më shumë
Banka TEB përkrah Lojërat P... Banka TEB duke qenë pjesë e Bankës me shtrirje globale, BNP Paribas ndër katër shtyllat kryesore të funksionimit ka edhe... Më shumë
Njoftim për klient Banka TEB njofton klientët e vet se kanë ndryshuar “Termet dhe Kushtet e pergjithshme” të marrëdhënieve me klient. Kushtet e... Më shumë
TEB dhe BERZH në përkrahje ... Banka TEB, në bashkëpunim me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) për nder të Festës Ndërkombëtare të Gruas, 8... Më shumë
Orari i ri i punës në degë Banka TEB njofton të gjithë klientët se prej 6 dhjetorit do të ketë një orar të njëjtë të punës për... Më shumë
TEB organizoi diskutimin me... Përfaqësues shtetëror, të institucioneve ndërkombëtare e vendore bashkë me përfaqësues të Bankës TEB kanë diskutuar për financimin e aktiviteteve afariste... Më shumë
Young Entrepreneurs përkrah... Çfarë është “Ndërmarrësit e Rinj” (Young Entrepreneurs)?Nëpërmjet projektit “Ndërmarrësit e Rinj” nga TEB (Young Entrepreneurs), Banka TEB do të ofrojë... Më shumë
 Swift GPI Ndjek rrugen e pagesave tuaja ndërkombetare kudo në botë dhe në kohë reale. Banka TEB mundëson shërbimin më të ri... Më shumë
Realizoni blerje online me ... Limiti ditor për blerje online me Debit Kartelat e bankës TEB ka ndryshuar nga 100€ në 500€. Duke parë situatën... Më shumë
Starcash, risi e radhës nga... Debit kartelat bankare në formë vertikale, për herë të parë në Kosovë nga Banka TEB Sh.A. Përkushtimi i vertetë i... Më shumë