Njihuni me shokun tuaj TEBMobili-n

Me TEB Mobile, bankën me veti. Të gjitha shërbimet në një vend.

TebMobile ke mundësi me i kry të gjitha shërbimet bankare:

• Monitorimi i llogarive 24/7
• Transferet kombëtare të parave në gjitha bankat e Kosovës
• Transfere ndërkombëtare të parave në të gjithë botën me E-banking
• Pagesat institucionale
• Pagesat e shërbimeve komunale
• Pagesat e internetit dhe televizionit (IPKO)
• Mbushje telefonit (Vala / Ipko)
• Resetim i fjalëkalimit

Për manualin e përdorimit të TebMobile ju lutem klikoni këtu.

Kush se ka…

Shkarkoni aplikacionin TebMobile:
Android
iOS

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrin: 038230000 ose vizitoni njërën nga degët e bankës TEB.

TEB, Bankë për një botë në lëvizje!