TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Rreth TEB
Bizneset
Kreditë
Starcard

Oferta dhe promovime

New

Seminar për Gratë në biznes

Më 30.05.2017, TEB Sh.A dhe Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të organizojnë Seminar për Gratë në Biznes, në Gjilan.


New

“Gender Award” nga BERZH për TEB Sh.A.

Projektet e Bankës TEB Sh.A. për ndërmarrësinë e grave kanë fituar vlerësim të lartë nga BERZH (Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim - EBRD).


New

Seminar për Gratë në biznes

Banka TEB Sh.A. vazhdon me përkrahjen e ndërmarrësisë së grave, këtë herë me seminarin në Prishtinë bashkë me Bankën Evropiane për rindërtim dhe zhvillim (BERZH) dhe Frankfurt School.


New

0% KOMISION për çdo transfer të Depozitave nga e gjithë bota për në Kosovë

Banka TEB ju prezanton ofertën e re per diasporën me 0% KOMISION për çdo transfer të Depozitave nga e gjithë bota për në Kosovë.


New

5,000 GATI I KI

PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL


New

Kredi për biznese deri në 100.000 Euro pa hipotekë

Banka TEB Sh.A. sjellë ofertën më të re për biznese të vogla dhe të mesme deri në 100.000 euro pa hipotekë dhe përfitime të tjera.


New

Agro Kredi: Mbjellni të ardhmen

Banka TEB për sezonën e mbjelljeve pranverore vjen me ofertën më atraktive për financim të agro sektorit.


New

Blej tani me Starcard në dyqanet e Elektronikës, dhe fillo pagesën pas tre muajsh

Starcard është gjithmonë afër jush për të gjetur zgjidhje për pagesat e juaja.


New

Veç vet!

Kredi pa bashkëhuamarrës, pa garantues dhe pa kolateral.


New

Oferta më e re për Kredi nga Banka TEB Sh.A.

A jeni duke planifikuar të renovoni shtëpinë, të bleni veturën e ëndrrave tuaja, të kaloni pushimet më të bukura të jetës, apo të përballoni ndonjë shpenzim të paparashikueshëm?


New

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito

Ofertë e re për të gjithë ata që dëshirojnë të transferojnë të ardhurat e tyre në Bankën TEB Sh.A.


Kalkulatori

Shuma

Norma vjetore e interesit

%

Muaj

 

Këstet mujore

Totali i kthyer

Apliko

Shuma

Norma vjetore e interesit

%

Muaj

 

Totali

Tatimi (-10%)

Përfitimet

Apliko

Kalkulatori paraqet shuma të përaferta. Drejtohuni në degen më të afërt për të aplikuar apo na kontaktoni në 038 230 000 për më shumë detaje.

Lajme dhe publikime

Arkiva →

© TEB ShA