Njoftim për klientë!

Njoftojmë të gjithë klientët e Bankës TEB Sh.A. se nga data 3 qershor 2024, Dega në Drenas do të kalojë së funksionuari në lokacion të ri.

Lokacioni i ri i Degës së TEB në Drenas është në rrugën Fehmi Xhevë Lladrovci 1A me orar çdo ditë pune nga ora 8:30 deri 16:30.

Në këtë degë të gjithë klientët individual dhe të biznesit, do të mund të marrin shërbimet bankare edhe në ATM që është vendosur me qasje 24/7.

TEB Bankë për një botë në lëvizje!