Swift GPI

Ndjek rrugen e pagesave tuaja ndërkombetare kudo në botë dhe në kohë reale.

Banka TEB mundëson shërbimin më të ri Swift GPI.

Me Swift GPI ju mund informoheni shpejt dhe sigurt për të gjitha pagesat ndërkombëtare. Ndjek rrugen e pagesave tuaja ndërkombetare kudo në botë dhe në kohe reale.

TEB, Bankë për një botë në lëvizje!