Visa Infinite

Visa Infinite

Kartela Visa Infinite është niveli më i lartë i kredit kartelës në Kosovë që ofrohet nga bankat në gjithë rajonin.

Visa Infinite është kartela e parë metalike në tregun e kartelave bankare në Kosovë, por kryesorja mbetet te potenciali që i ofrohet klientëve gjatë përdorimit të saj me një limit të lartë krediti, sigurimin gjatë udhëtimit, aksesin në mbi 1,000 Aeroporte “Lounge”, qasje në rrjetin global të ATM-ve, të drejtën e komunikimit të privilegjuar të urgjencës globale pa marrë parasysh ku gjendet klienti dhe shumë përfitime të tjera.

Përfitimet e Visa Infinite:

Udhëtime

• Sigurimi i udhëtimit me një kufi mbulimi deri në 2.5 milion dollar.
• Zbritje deri në -12% në rezervimet e hoteleve në Agoda.com
• Merrni deri në 6% kthim parash kur rezervoni akomodim në Booking.com
• Dei në -35% zbritje për makina me qera në AVIS

Për më shumë informata rreth përfitimeve me Visa Infinite gjatë udhëtimeve tuaja kliko këtu.

Aeroport

• Deri në 6 hyrje falas në Lounge në aeroporte anembanë botës. Për më shumë kliko këtu.
• Shijoni lukset e aeroportit me YQ Now Group

Shopping

• Mbrojtja dhe sigurimi i blerjeve tuaja
• Një gamë e gjerë ofertash special kur paguani me Visa Infinite

Për më shumë rreth mbrojtjes dhe sigurimit të blerjve tuaja kliko këtu.

Ndihmë dhe Mbështetje

• Shërbimi i konsierzh
• Chat bot

Për më shumë rreth ndihmës dhe mbështetjes kliko këtu.

Për më shumë informata rreth përfitimeve të kartelës Visa Infinite klikoni këtu.

Për informata shtesë ju lutem na kontaktoni përmes e-mail info@teb-kos.com apo përmes qendrës së thirrjeve në +383 (0) 38 230 000.

TEB Bankë për një botë në lëvizje!