TEB Stars

e-Banking Login

Fizicka lica Biznis

e-Banking Login

Fizicka lica Biznis


Kampanje

Arhiva
Fuqi Prodhuesve Vendor

Jačanje domaćih proizvođača

Ti jačaš privredu, TEB Banka jača tebe.…

Mos t’ka shku mendja me ble banesë?

Da li razmišljaš o kupovini stana?

Hipotekarni kredit kredit do 180 MESECI DOSPEĆA!

Mos t’ka shku mendja me marr kredi veç vet!

Da li razmišljaš o…

Krediti za fizička lica do 15.000€

Mos t’ka shku mendja me renovu shtëpinë?

Da li razmišljaš o renoviranju kuće?

Krediti za fizička lica do 30.000 €,…

Shtyje për 3 muaj!

Odložiti dug za 3 meseca

Najpopularnija bankovna kartica na Kosovu, Starcard dolazi…

Paguani doganën me SMS me 0️% komision

TEB financon blerjen e Renault nga Auto Mita me “Servis fal’ ton’ jetën❗️”
Aktivizimi i e-Banking dhe TebBusiness Mobile për biznese

Aktiviranje e-bankarstva i TebBusiness Mobile za poslovne organizacije

Banka TEB A.D. obaveštava sve svoje poslovne…

Resetimi i fjalëkalimit të e-banking dhe TebBusiness Mobile për biznese
Paguaj deri në 40 Euro “Contactless” me kartelat MasterCard

Sume do 40 evra plaćajte Contactless karticama MasterCard

Banka TEB obaveštava klijente da je počev…

Resetimi i fjalëkalimit të TebMobile për klientët individual

Resetovanje lozinke za TebMobile za klijente fizička lica

Automatsko resetovanje lozinke za TebMobile preko Centra…

Agro Kredi e aprovuar brenda 48 orëve
Fillo dhe zhvillo biznesin tënd!

Pokrenite svoju firmu i proširite svoje poslovanje!

U svom jedinstvenom programu namenjenom poslovnim ženama,…

O pooooo… me TebMobile Business

O daaaaa… uz TebMobile Business

Mnoge uplate sa kojima ste zakasnili ili…

Kredia e gjelbër

Zeleni krediti

Zamenite prozore, izvedite fasade, krova ili drugi…

TEB dhe KESCO mundësojnë pagesën online të rrymës

TEB i KESCO omogućavaju plaćanje struje preko interneta

Banka TEB A.D. i Kosovska kompanija za…

Të gjitha pagesat e kolektorëve ne TebMobile

Sva kolektorna plaćanja na TebMobile

Ostvarite sve uplate kolektora u roku od…

Paguani gjobat e Policisë së Kosovës përmes TebMobile

Plaćate kazne Kosovskoj policiji preko TebMobile

Sada putem TebMobile aplikacije možete platiti kazne…

Kthehet “Kredia e gjelbër” për klientët individual në Bankën TEB

Vraća se „Zeleni kredit” za fizička lica u banci TEB

Zamenite prozore, termo fasadu, krov ili uradite…

Transfere individuale ndërkombëtare edhe nga e-banking

Pojedinačni međunarodni transferi sada i putem e-bankarstva

TEB Banka nudi novu opciju za međunarodne…

Shumë oferta nga TEB Mobile

Više ponuda iz TEB Mobile

Banka TEB nastavlja kampanju putem aplikacije TEB…

Çdo gjë në vendin e duhur

Sve na pravom mestu

Nova kampanja Banke TEB za kredite za…

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!

Merr 5,000 € kredi dhe paguaj vetëm 2.45€ në ditë

Uzmite kredit od 5.000 evra i plaćajte samo 2,45 evra dnevno

TEB Sh.A. Banka ima najnoviju ponudu za…

Merr 10,000 € kredi dhe paguaj vetëm 4.85€ në ditë

Uzmite kredit od 10.000 evra i plaćajte samo 4,85 evra dnevno.

TEB Sh.A. Banka ima najnoviju ponudu za…

Kredi deri 30,000 Euro pa hipotekë

Kredit do 30.000 evra bez hipoteke

TEB Sh.A. Banka ima najnoviju ponudu za…

Merr kredi edhe nëse rrogën kesh e ki

Ofertë e re për kredi nga banka TEB

Nise vitin mbarë!

Počnite sretnu godinu!

Krediti do 30.000 evra bez hipoteke.

ATM Top Up – Mundësi e re nga TEB Sh.A.

Zgjate për 3 muaj, oferta e Starcard

Të gjitha të vjetrat bëji të reja

Sve staro pretvorite u novo

Uzmite kredit do 30,000 evra bez hipoteke…

5,000 Gati i ki

Imate spremno 5,000

Staro pretvorite u novo za samo 74…

Pagesa me 0% komision me TebMobile dhe E-banking

Plaćanje uz 0% provizije sa TebMobile i elektronskim bankarstvom

Sa TebMobile sve bankarske usluge na jednom…

Ofertë për financim të Agro Granteve

Kredi për biznese deri në 100.000 Euro pa hipotekë

Vazhdon perkrahja e madhe nga banka TEB

Veç vet!

5,000 GATI I KI!

0% KOMISION për çdo transfer të Depozitave nga e gjithë bota për në Kosovë

Agro Kredi: Mbjellni të ardhmen

Kredi deri në 30.000 Euro PA HIPOTEKË

Kredit od 30,000 evra BEZ HIPOTEKE

Ne ograničavajte vaše snove!
Uzmite kredit…

Oferta më e re për Kredi nga Banka TEB Sh.A.

Ofertë e veçantë për fundvit nga Banka TEB
Përfito 2 këste shtesë

Osvojite 2 dodatne rate

Osvojite sa Starcard-om + 2 dodatne rate…

Ofertë e veçantë për fundvit nga Banka TEB
Kredi për banim

Fito Peugeot 2008 ose pushime për çifte në Antalya

Osvojite Pežo 2008 ili odmor za dvoje u Antaliji

Ostavite depozit u TEB Banci i postanite…

MasterCard pranohet në POS terminalet dhe ATM të bankës TEB Sh.A.
Banka TEB ofron blerje të sigurtë online me 3-D Secure

Banka TEB në përkrahje të agrobizneseve

Udhërrëfyesi i TebMobile

Për çdo hap, hap pas hapi


© TEB ShA