TEB Stars

e-Banking Login

Individual Business

e-Banking Login

Individual Business


Campaigns

Archive
Fuqi Prodhuesve Vendor

Power to Local Producers

You empower the economy, TEB empowers you.…

Mos t’ka shku mendja me ble banesë?

Have you thought of buying an apartment?

Mortgage loans up to 180 MONTHS OF…

Mos t’ka shku mendja me marr kredi veç vet!

Have you thought of taking a loan by yourself!

Individual loan up to 15.000€

Mos t’ka shku mendja me renovu shtëpinë?

Have you thought of renovating your house?

Individual loan up to 30.000€, 120 MONTHS…

Shtyje për 3 muaj!

Postpone your debt for 3 months

The most popular Bank Card in Kosovo,…

Paguani doganën me SMS me 0️% komision
TEB financon blerjen e Renault nga Auto Mita me “Servis fal’ ton’ jetën❗️”
Aktivizimi i e-Banking dhe TebBusiness Mobile për biznese

Activation of e-banking and TebBusiness Mobile for businesses

TEB Bank Sh.A. informs all its business…

Resetimi i fjalëkalimit të e-banking dhe TebBusiness Mobile për biznese
Paguaj deri në 40 Euro “Contactless” me kartelat MasterCard

Pay up to 40 Eur with contactless MasterCard

TEB Bank informs the clients that from…

Resetimi i fjalëkalimit të TebMobile për klientët individual

Resetting TebMobile password for individual clients

Reset your TebMobile password through the Call…

Agro Kredi e aprovuar brenda 48 orëve
Fillo dhe zhvillo biznesin tënd!

Start and develop your business!

TEB Bank offers the most unique offer…

O pooooo… me TebMobile Business

Oh yesssss ... with TebMobile Business

Many delayed or eventually forgotten payments can…

Kredia e gjelbër

Green Loan

Replace windows, facade, roof or carry out…

TEB dhe KESCO mundësojnë pagesën online të rrymës

TEB and KESCO enable online electricity payments

TEB Bank Sh.A. and Kosovo Electricity Supply…

Të gjitha pagesat e kolektorëve ne TebMobile

All Collector Payments on TebMobile

Realize all collector payments within a few…

Paguani gjobat e Policisë së Kosovës përmes TebMobile

Pay the Kosovo Police fines through TebMobile

Now through the application TebMobile you can…

Kthehet “Kredia e gjelbër” për klientët individual në Bankën TEB

"Green Loan" is back to individual clients of TEB Bank

Replace windows, thermal facade, and roof or…

Transfere individuale ndërkombëtare edhe nga e-banking

International individual transfers also by e-banking

TEB Bank offers new opportunities for international…

Shumë oferta nga TEB Mobile

Many offers from TEB Mobile

TEB Bank extends campaign through TEB Mobile…

Çdo gjë në vendin e duhur

Everything in the right place

New campaign of TEB Bank for individual…

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!

Merr 5,000 € kredi dhe paguaj vetëm 2.45€ në ditë

Get 5,000€ loan and pay only 2.45 € per day

TEB Bank Sh.A. comes with the newest…

Merr 10,000 € kredi dhe paguaj vetëm 4.85€ në ditë

Get 10,000€ loan and pay only 4.85€ per day

TEB Bank Sh.A. comes with the newest…

Kredi deri 30,000 Euro pa hipotekë

Loans up to 30,000 Euro without mortgage

TEB Bank Sh.A. comes with the newest…

Merr kredi edhe nëse rrogën kesh e ki

Ofertë e re për kredi nga banka TEB

New loan offer from TEB Bank

Get 10,000 € loan and pay only…

Nise vitin mbarë!

Start year round!

Loans up to 30,000 Euro without mortgage.

ATM Top Up – Mundësi e re nga TEB Sh.A.

Zgjate për 3 muaj, oferta e Starcard

Të gjitha të vjetrat bëji të reja

Make all old ones to new

Take a loan of up to 30,000…

5,000 Gati i ki

5,000 Ready for you

Make old one to new, only for…

Pagesa me 0% komision me TebMobile dhe E-banking

Payment with 0% commission with TebMobile and E-banking

With TebMobile all the banking services in…

Ofertë për financim të Agro Granteve

Kredi për biznese deri në 100.000 Euro pa hipotekë

Vazhdon perkrahja e madhe nga banka TEB

Veç vet!

5,000 GATI I KI!

0% KOMISION për çdo transfer të Depozitave nga e gjithë bota për në Kosovë

Agro Kredi: Mbjellni të ardhmen

Kredi deri në 30.000 Euro PA HIPOTEKË

Loan up to 30,000 Euro WITHOUT MORTGAGE

Do not limit your dreams!
Take…

Oferta më e re për Kredi nga Banka TEB Sh.A.

Latest Offer for Loans from TEB Bank Sh.A.

Are you planning to renovate a house,…

Ofertë e veçantë për fundvit nga Banka TEB
Përfito 2 këste shtesë

Benefit 2 additional installments

Win with Starcard + 2 additional installments…

Ofertë e veçantë për fundvit nga Banka TEB
Kredi për banim
Fito Peugeot 2008 ose pushime për çifte në Antalya

Win Peugeot 2008 or holidays for couples in Antalya

Transfer your deposits to TEB Bank and…

MasterCard pranohet në POS terminalet dhe ATM të bankës TEB Sh.A.

MasterCards is accepted at TEB Bank POS terminals and ATMs

TEB Bank Sh.A., the leading institution in…

Banka TEB ofron blerje të sigurtë online me 3-D Secure

Banka TEB në përkrahje të agrobizneseve
Udhërrëfyesi i TebMobile

Për çdo hap, hap pas hapi

For each step, step by step

The new image campaign emphasizes TEB bank…


© TEB ShA