TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva
TEB financon blerjen e Renault nga Auto Mita me “Servis fal’ ton’ jetën❗️”
Apliko për aktivizim të qasjes në TEBMOBILE
Aktivizimi i e-Banking dhe TebBusiness Mobile për biznese

Aktivizimi i e-Banking dhe TebBusiness Mobile për biznese

Banka TEB Sh.A. njofton të gjithë klientët…

Resetimi i fjalëkalimit të e-banking dhe TebBusiness Mobile për biznese
Paguaj deri në 40 Euro “Contactless” me kartelat MasterCard

Paguaj deri në 40 Euro “Contactless” me kartelat MasterCard

Banka TEB informon klientët se prej dates…

Resetimi i fjalëkalimit të TebMobile për klientët individual

Resetimi i fjalëkalimit të TebMobile për klientët individual

Resetimi i fjalëkalimit të TebMobile përmes Qendrës…

Rri n’shpi me TebMobile

Rri n’shpi me TebMobile

Kryeni të gjitha shërbimet bankare me 0%…

Blej me Starcard dhe paguaj pas tre muajve pa kamatë
Kredi individuale deri në 30,000 euro pa hipotekë, 120 muaj maturitet
Agro Kredi e aprovuar brenda 48 orëve
Fillo dhe zhvillo biznesin tënd!

Fillo dhe zhvillo biznesin tënd!

Banka TEB nëpërmjet programit unik për gratë…

Për një jetë plot ngjyra

Për një jetë plot ngjyra

Kredi individuale deri në 15,000€, pa bashkëhuamarrës,…

Për ju që ndriçoni të ardhmen!
Gjithmonë në përkrahjen tuaj!
Nise vitin e ri me investime të reja

Nise vitin e ri me investime të reja

Kredi Biznesi deri në 125,000 euro pa…

Fokusohu në edukimin tënd

Fokusohu në edukimin tënd

Kredi për edukim

O pooooo… me TebMobile Business

O pooooo… me TebMobile Business

Shumë pagesa që janë vonuar apo harruar…

Kredia e gjelbër

Kredia e gjelbër

Ndërroni dritaret, fasadën, kulmin apo realizoni projekt…

TEB dhe KESCO mundësojnë pagesën online të rrymës

TEB dhe KESCO mundësojnë pagesën online të rrymës

Banka TEB Sh.A. dhe Kompania Kosovare për…

Të gjitha pagesat e kolektorëve ne TebMobile

Të gjitha pagesat e kolektorëve ne TebMobile

Realizoni të gjitha pagesat e kolektorëve brenda…

Paguani gjobat e Policisë së Kosovës përmes TebMobile
Kthehet “Kredia e gjelbër” për klientët individual në Bankën TEB

Kthehet “Kredia e gjelbër” për klientët individual në Bankën TEB

Ndërroni dritaret, fasadën termike, kulmin apo realizoni…

Transfere individuale ndërkombëtare edhe nga e-banking

Transfere individuale ndërkombëtare edhe nga e-banking

TEB Bank ofron mundesi të re për…

Shumë oferta nga TEB Mobile

Shumë oferta nga TEB Mobile

Banka TEB vazhdon fushatën përmes aplikacionin TEB…

Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në shkurt te vitit 2019

Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në shkurt te vitit 2019

“Kryej punë tash”, vazhdon oferta nga kartela…

Çdo gjë në vendin e duhur

Çdo gjë në vendin e duhur

Kampanja e re nga Banka TEB për…

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!

Ofertë e veqantë me shumë shërbime bankare…

Merr 5,000 € kredi dhe paguaj vetëm 2.45€ në ditë

Merr 5,000 € kredi dhe paguaj vetëm 2.45€ në ditë

Banka TEB Sh.A. vjen me ofertën më…

Merr 10,000 € kredi dhe paguaj vetëm 4.85€ në ditë

Merr 10,000 € kredi dhe paguaj vetëm 4.85€ në ditë

Banka TEB Sh.A. vjen me ofertën më…

Kredi deri 30,000 Euro pa hipotekë

Kredi deri 30,000 Euro pa hipotekë

Banka TEB Sh.A. vjen me ofertën më…

Merr kredi edhe nëse rrogën kesh e ki

Merr kredi edhe nëse rrogën kesh e ki

Oferta më e re nga banka TEB…

Ofertë e re për kredi nga banka TEB

Ofertë e re për kredi nga banka TEB

Merr 10,000 € kredi dhe paguaj vetëm…

Nise vitin mbarë!

Nise vitin mbarë!

Kredi deri në 30,000 Euro PA HIPOTEKË.

ATM Top Up – Mundësi e re nga TEB Sh.A.

ATM Top Up – Mundësi e re nga TEB Sh.A.

Banka TEB Sh.A. ofron mundësinë e re…

Zgjate për 3 muaj, oferta e Starcard

Zgjate për 3 muaj, oferta e Starcard

Kartela më e njohur bankare në Kosovë…

Të gjitha të vjetrat bëji të reja

Të gjitha të vjetrat bëji të reja

Merr kredi deri në 30,000 euro pa…

5,000 Gati i ki

5,000 Gati i ki

Të vjetrën bëje të re për vetëm…

Pagesa me 0% komision me TebMobile dhe E-banking

Pagesa me 0% komision me TebMobile dhe E-banking

Me TebMobile të gjitha shërbimet bankare në…

Ofertë për financim të Agro Granteve

Ofertë për financim të Agro Granteve

Banka TEB Sh.A. sjell ofertën e veçantë…

Kredi për biznese deri në 100.000 Euro pa hipotekë

Kredi për biznese deri në 100.000 Euro pa hipotekë

Banka TEB Sh.A. sjellë ofertën më të…

Vazhdon perkrahja e madhe nga banka TEB

Vazhdon perkrahja e madhe nga banka TEB

Mos I kufizoni ëndratt tuaja!
Merr…

Veç vet!

Veç vet!

PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL

5,000 GATI I KI!

5,000 GATI I KI!

PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL.

0% KOMISION për çdo transfer të Depozitave nga e gjithë bota për në Kosovë
Agro Kredi: Mbjellni të ardhmen

Agro Kredi: Mbjellni të ardhmen

Banka TEB për sezonën e mbjelljeve pranverore…

Kredi deri në 30.000 Euro PA HIPOTEKË

Kredi deri në 30.000 Euro PA HIPOTEKË

Mos I kufizoni ëndrrat tuaja!
Merr…

Oferta më e re për Kredi nga Banka TEB Sh.A.

Oferta më e re për Kredi nga Banka TEB Sh.A.

A jeni duke planifikuar të renovoni shtëpinë,…

Ofertë e veçantë për fundvit nga Banka TEB
Përfito 2 këste shtesë

Përfito 2 këste shtesë

Fito me Starcard + 2 këste shtesë…

Ofertë e veçantë për fundvit nga Banka TEB
Kredi për banim
Fito Peugeot 2008 ose pushime për çifte në Antalya

Fito Peugeot 2008 ose pushime për çifte në Antalya

Kalo depozitat në Bankën TEB dhe bëhu…

MasterCard pranohet në POS terminalet dhe ATM të bankës TEB Sh.A.

MasterCard pranohet në POS terminalet dhe ATM të bankës TEB Sh.A.

Banka TEB Sh.A. është lidere në rrjetin…

Banka TEB ofron blerje të sigurtë online me 3-D Secure

Banka TEB ofron blerje të sigurtë online me 3-D Secure

3-D Secure ju mundëson të vërtetoni origjinalitetin…

Banka TEB në përkrahje të agrobizneseve

Banka TEB në përkrahje të agrobizneseve

Me 30 mars, e merkurë, Banka TEB…

Udhërrëfyesi i TebMobile

Udhërrëfyesi i TebMobile

M-banking është shërbim elektronik, përmes së cilit…

Për çdo hap, hap pas hapi

Për çdo hap, hap pas hapi

Kampanja e re gjenerale i paraqet shërbimet…


© TEB ShA