TEB Stars

e-Banking Login

Fizicka lica Biznis

e-Banking Login

Fizicka lica Biznis


Kampanje

Arhiva
Me ju sot e për shumë mot!

Danas sa vama i još mngo godina!

Expired: 31/12/2020
Me ju sot e për shumë mot!

Danas sa vama i još mngo godina!

Expired: 31/12/2020
Me ju sot e për shumë mot!

Danas sa vama i još mngo godina!

Expired: 31/12/2020
Me ju sot e për shumë mot!

Danas sa vama i još mngo godina!

Expired: 31/12/2020
Me ju sot e për shumë mot!

Danas sa vama i još mngo godina!

Expired: 31/12/2020
Shtyje për 3 muaj!

Odložiti dug za 3 meseca

Expired: 31/12/2020
Apliko për aktivizim të qasjes në TEBMOBILE
Mos t’ka shku mendja me ble banesë?
Mos t’ka shku mendja me marr kredi veç vet!

Da li razmišljaš o…

Expired: 31/12/2020
Fuqi Prodhuesve Vendor

Jačanje domaćih proizvođača

Expired: 30/11/2020
Mos t’ka shku mendja me renovu shtëpinë?
Shtyje për 3 muaj!

Odložiti dug za 3 meseca

Expired: 31/12/2020
Për ju që ndriçoni të ardhmen!
Shtoj vlerë ëndrrave tua.

Dodajte vrednost svojim snovima.

Expired: 30/09/2020
Gjithçka fillon nga ti!

Sve počinje od vas!

Expired: 30/09/2020
Kjo është koha jote!

Ovo je vaše vreme!

Expired: 30/09/2020
Apliko Biznes E-banking dhe Teb Mobile
Ofertë speciale për Festën e Bajramit!
Për heronjtë e ditëve tona

Za heroje naših dana

Expired: 17/07/2020
Mos t’ka shku mendja me ble banesë?
Mos t’ka shku mendja me renovu shtëpinë?
Mos t’ka shku mendja…

Da li razmišljaš o…

Expired: 30/09/2020
TEB financon blerjen e Renault nga Auto Mita me “Servis fal’ ton’ jetën❗️”
Apliko për aktivizim të qasjes në TEBMOBILE
Aktivizimi i e-Banking dhe TebBusiness Mobile për biznese
Rri n’shpi me TebMobile

Ostanite kod kuće, sa #TebMobile

Expired: 31/05/2020
Blej me Starcard dhe paguaj pas tre muajve pa kamatë
Kredi individuale deri në 30,000 euro pa hipotekë, 120 muaj maturitet
Fillo dhe zhvillo biznesin tënd!
Për një jetë plot ngjyra

Za život pun boja

Expired: 30/06/2020
Për ju që ndriçoni të ardhmen!
Gjithmonë në përkrahjen tuaj!

Uvek kao vaša podrška!

Expired: 17/03/2020
Nise vitin e ri me investime të reja
Realizoni qëllimet në 2020

Ostvarite svoje ciljeve u 2020

Expired: 29/02/2020
Për një vit plot lumturi!

Za veoma srećnu godinu!

Expired: 29/02/2020
Fokusohu në edukimin tënd
Zgjedhe për qejfin tënd!

Izbor za vaše zadovoljstvo!

Expired: 29/02/2020
Përjeto ndjenjën e shtëpisë së re

Doživite osećaj novog doma

Expired: 29/02/2020
Kredi Biznesi deri në 125,000 euro pa hipotekë
“Kush t’pret tre muaj pa interes”
Kredia e gjelbër

Zeleni krediti

Expired: 28/09/2020
Llogarit n’TEB

Izračunaj u TEB

Expired: 31/12/2019
Kredi deri në 15.000 euro me kushte preferenciale
Hapni derën e shtëpisë tuaj të re!

Otvori vrata svog novog doma!

Expired: 31/12/2019
Çfarë plane keni sivjet?

Kakve planove imate ove godine?

Expired: 28/02/2019
Kthehet “Kredia e gjelbër” për klientët individual në Bankën TEB
Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në mars të vitit 2019
Përjeto fuqinë e ofertës më të fortë në vend!
Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!
Shumë oferta nga TEB Mobile

Više ponuda iz TEB Mobile

Expired: 31/12/2018
Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në shkurt te vitit 2019
Çdo gjë në vendin e duhur

Sve na pravom mestu

Expired: 31/12/2018
Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!

Expired: 30/09/2018
Banka TEB sjell kampanjën më të re të kredive individuale
Ofertë speciale për Kredi me rastin e festës së Bajramit
Merr 5,000 € kredi dhe paguaj vetëm 2.45€ në ditë
Merr 10,000 € kredi dhe paguaj vetëm 4.85€ në ditë
Kredi deri 30,000 Euro pa hipotekë
Agro kredi

Expired: 03/07/2018
Merr kredi edhe nëse rrogën kesh e ki

Expired: 30/06/2018
Ofertë e re për kredi nga banka TEB

Expired: 30/06/2018
Nise vitin mbarë!

Počnite sretnu godinu!

Expired: 30/06/2018
Zgjate për 3 muaj, oferta e Starcard

Expired: 31/12/2017
Të gjitha të vjetrat bëji të reja

Sve staro pretvorite u novo

Expired: 31/12/2017
5,000 Gati i ki

Imate spremno 5,000

Expired: 31/12/2017
Pagesa me 0% komision me TebMobile dhe E-banking
“Luje Harleyn” me Starcard në të gjitha pikat e IP Petrol
Ofertë për financim të Agro Granteve

Expired: 12/08/2017

© TEB ShA