TEB Stars

e-Banking Login

Individual Business

e-Banking Login

Individual Business


Campaigns

Archive
Për një vit të suksesshëm! Kredi individuale deri në 35,000 EUR

Expired: 01/03/2022
Nise mbarë vitin 2022! Kredi individuale deri në 35,000 EUR

Loan up to 35,000 EUR

Expired: 21/01/2022
Kape momentin, Investo në biznes!

Expired: 31/12/2021
Blej çka të pëlqen, fillo pagesën pas 3 muajve!

Expired: 31/12/2021
Kredi në shpejtësi të dritës!

Light speed loan!

Expired: 31/01/2022
Veç vet! Kredi deri në 10,000 €
Veç vet! Kredi deri në 20,000€
Me ju sot e për shumë mot!

With you today and everyday!

Expired: 31/12/2020
Me ju sot e për shumë mot!

With you today and everyday!

Expired: 31/12/2020
Me ju sot e për shumë mot!

With you today and everyday!

Expired: 31/12/2020
Me ju sot e për shumë mot!

With you today and everyday!

Expired: 31/12/2020
Me ju sot e për shumë mot!

With you today and everyday!

Expired: 31/12/2020
Shtyje për 3 muaj!

Postpone your debt for 3 months

Expired: 31/12/2020
Apliko për aktivizim të qasjes në TEBMOBILE
Mos t’ka shku mendja me ble banesë?
Mos t’ka shku mendja me marr kredi veç vet!
Fuqi Prodhuesve Vendor

Power to Local Producers

Expired: 30/11/2020
Mos t’ka shku mendja me renovu shtëpinë?
Shtyje për 3 muaj!

Postpone your debt for 3 months

Expired: 31/12/2020
Për ju që ndriçoni të ardhmen!

For you who enlighten the future!

Expired: 30/09/2020
Shtoj vlerë ëndrrave tua.

Add value to your dreams.

Expired: 30/09/2020
Gjithçka fillon nga ti!

Everything starts from you!

Expired: 30/09/2020
Kjo është koha jote!

This is your time!

Expired: 30/09/2020
Apliko Biznes E-banking dhe Teb Mobile
Ofertë speciale për Festën e Bajramit!

Special offer for Bajram!

Expired: 07/08/2020
Për heronjtë e ditëve tona

For heroes of our days

Expired: 17/07/2020
Mos t’ka shku mendja me ble banesë?
Mos t’ka shku mendja me renovu shtëpinë?
Mos t’ka shku mendja…

Have you thought of …

Expired: 30/09/2020
TEB financon blerjen e Renault nga Auto Mita me “Servis fal’ ton’ jetën❗️”
Apliko për aktivizim të qasjes në TEBMOBILE
Aktivizimi i e-Banking dhe TebBusiness Mobile për biznese
Rri n’shpi me TebMobile

Stay home, with TebMobile

Expired: 31/05/2020
Blej me Starcard dhe paguaj pas tre muajve pa kamatë
Kredi individuale deri në 30,000 euro pa hipotekë, 120 muaj maturitet
Fillo dhe zhvillo biznesin tënd!

Start and develop your business!

Expired: 12/07/2022
Për një jetë plot ngjyra

For a life full of colours

Expired: 30/06/2020
Për ju që ndriçoni të ardhmen!
Gjithmonë në përkrahjen tuaj!

Always to support you!

Expired: 17/03/2020
Nise vitin e ri me investime të reja
Realizoni qëllimet në 2020

Accomplish your purpose in 2020

Expired: 29/02/2020
Për një vit plot lumturi!

For a year full of happiness!

Expired: 29/02/2020
Fokusohu në edukimin tënd

Focus on your education

Expired: 29/02/2020
Zgjedhe për qejfin tënd!

Choose as per your wish!

Expired: 29/02/2020
Përjeto ndjenjën e shtëpisë së re
Kredi Biznesi deri në 125,000 euro pa hipotekë
“Kush t’pret tre muaj pa interes”
Kredia e gjelbër

Green Loan

Expired: 28/09/2020
Llogarit n’TEB

Count on TEB

Expired: 31/12/2019
Kredi deri në 15.000 euro me kushte preferenciale
Hapni derën e shtëpisë tuaj të re!

Open the door of your new home!

Expired: 31/12/2019
Çfarë plane keni sivjet?

What plans do you have this year?

Expired: 28/02/2019
Kthehet “Kredia e gjelbër” për klientët individual në Bankën TEB
Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në mars të vitit 2019
Përjeto fuqinë e ofertës më të fortë në vend!
Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!
Shumë oferta nga TEB Mobile

Many offers from TEB Mobile

Expired: 31/12/2018
Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në shkurt te vitit 2019
Çdo gjë në vendin e duhur

Everything in the right place

Expired: 31/12/2018
Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!

Expired: 30/09/2018
Banka TEB sjell kampanjën më të re të kredive individuale
Ofertë speciale për Kredi me rastin e festës së Bajramit
Merr 5,000 € kredi dhe paguaj vetëm 2.45€ në ditë

© TEB ShA