TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

Njihuni me shokun tuaj TEBMobili-n

Me TEB Mobile, bankën me veti. Të gjitha shërbimet në një vend.

Udhëto me ëndrrën tënde

Kredi për veturë me maturitet deri ne 84 muaj

Formëso rrugën e suksesit

Kredi për edukim

Koha e duhur për vendime të mëdha

Kredi Hipotekare deri në 180 MUAJ MATURITET!

TEB Swift GPI

Ndjek rrugën e pagesave tuaja ndërkombëtare kudo në botë dhe në kohë reale

Një fillim i ri

Kredi individuale deri në 15.000€

Përmbushni qëllimet tuaja!

Kredi individuale deri në 30.000€, 120 muaj, MUAJ MATURITET, PA HIPOTEKË

Njoftim për ndryshim të çmimores së shërbimeve të Bankës TEB Sh.A.

Klientë të nderuar nëpërmjet këtij lajmërimi ju njoftojmë se ndryshimet në çmimoren e shërbimeve të Bankës TEB Sh.A do të hyjnë në fuqi më 01 shkurt 2021.

Fillo dhe zhvillo biznesin tënd!

Banka TEB nëpërmjet programit unik për gratë në biznes sjell ofertën më të veçantë.

Njoftim për klientë!

Shtyje për 3 muaj!

Kartela më e njohur bankare në Kosovë, Starcard vjen me ofertën më të re duke ju ndihmuar në planifikimet e blerjeve.

Mundësi për më shumë

Kredi individuale deri në 10,000 euro duke filluar nga 110.42 euro në muaj.

Bëje të mundur çdo qëllim!

Kredi individuale deri në 5,000 euro duke filluar nga 55.21 euro në muaj.

Gjithçka fillon nga ti!

Kredi individuale deri në 3,000 euro duke filluar nga 33.13 euro në muaj.

Paguaj borxhin e Kredit Kartelës, Starcard në ATM të Bankës TEB

Pagesën e borxhit të Starcard mund ta bëni në ATM përmes Kredit Kartelës (Starcard) apo Debit Kartelës.

Fuqi Prodhuesve Vendor

Ti e fuqizon Ekonominë, TEB të fuqizon ty. Për prodhuesit vendor kredi me grejs periudhë me 0% interes për 6 muajt e parë!

Për herë të parë TEB dhe HIB Petrol sjellin sistemin e vetshërbimit me kartela bankare

Banka TEB Sh.A. dhe kompania e furnizimit me derivate, HIB Petrol kanë sjellë për herë të parë në Kosovë sistemin e vetëshërbimit me kartela bankare.

Mos t’ka shku mendja me marr kredi veç vet!

Kredi individuale deri në 15.000€

Mos t’ka shku mendja me renovu shtëpinë?

Kredi individuale deri në 30.000€, 120 muaj, MUAJ MATURITET, PA HIPOTEKË

Për ju që ndriçoni të ardhmen!

Kredi individuale deri në 30,000 euro, maturitet deri 120 muaj, pa hipotekë, pa kolateral.

Banka TEB dhe Forumi për Lidership dhe Diplomaci nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

Në kuadër të projektit “Fuqizimi i rolit të gruas në vendimmmarrje”, Banka TEB dhe Forumi për Lidership dhe Diplomaci kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi.

Shtoj vlerë ëndrrave tua.

Kredi individuale deri në 10,000 euro duke filluar nga 110.42 euro në muaj.

Gjithçka fillon nga ti!

Kredi individuale deri në 5,000 euro duke filluar nga 55.21 euro në muaj.

Kjo është koha jote!

Kredi individuale deri në 3,000 euro duke filluar nga 33.13 euro në muaj.

TEB vazhdon përkrahjen e “Dardanëve”

Banka TEB vazhdon të jetë përkrahëse e fuqishmë e përfaqësueses së Kosovës të futbollit edhe për edicionin e ardhshëm kualifikues.

Rihapen degët në Rruga B, Ferizaj dhe Peja

Banka TEB Sh.A. informon klientët e degëve Rruga B në Prishtinë, Ferizaj City dhe Peja City se janë rihapur dhe janë në shërbim të klientëve.

Apliko Biznes E-banking dhe Teb Mobile

Përfitoni nga oferta e re për shërbime dixhitale të bankës TEB.

Paguani doganën me SMS me 0️% komision

TEB dhe IFC nënshkruajnë marrëveshje për Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme

Përkrahja e bizneseve kosovare nga kjo marrëveshje përfshinë të gjitha Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, agro bizneset dhe ato nga Programi i ndërmarrësisë së femrave.

Ofertë speciale për Festën e Bajramit!

Kredi Individuale deri në 3,000 Euro pa hipotekë dhe maturitet deri në 36 muaj.

TEB dorëzoi donacionin e dytë në SHSKUK

Donacioni i radhës ka të bëjë me 10 copë pompa infuzive (perfuzomat) elektronike të cilat pritet të përdoren në reparte të ndryshme të SHSKUK-së.

Për heronjtë e ditëve tona

Ofertë speciale për të gjithë punonjësit e shëndetësor të sektorit publik, pjesëtarët e Policisë së Kosovës dhe FSK-së.

Njoftim për klientët e Degëve Rruga B, Ferizaj dhe Peja

Banka TEB Sh.A. informon klientët e degëve Rruga B në Prishtinë, Ferizaj City dhe Peja City se me qëllim të interesit të përgjithshëm të ruajtjes së shëndetit publik detyrohemi të ndërmarrim hapa në përputhje me situatën e re të krijuar.

TEB financon blerjen e Renault nga Auto Mita me “Servis fal’ ton’ jetën❗️”

Banka TEB në bashkëpunim me kompaninë Auto MITA mundëson financimin deri në 100% të vlerës së veturave të reja, Renault (Clio, Megane, Kadjar).

TEB Sh.A. me mbi 200,000 Likes-s në Facebook

Aplikimi online për shtyerje të pagesës së kredisë

Orari i ri i punës në përputhje me vendimet e reja ministrore

Degët e Bankës TEB Sh.A. prej të mërkurës (15.04.2020) do të punojnë me orar të vjetër, prej të hënës deri të premten.

Njoftim për masat e reja gjatë vizitës nëpër degë

Banka TEB Sh.A. njofton të gjithë klientët të cilët do të vizitojnë degët tona prej nesër (14.04.2020) se për të mirën e përgjithshme të shëndetit publik duhet të rrespektojnë rregullat e reja.

Apliko për aktivizim të qasjes në TebMobile

Aktivizimi i e-Banking dhe TebBusiness Mobile për biznese

Banka TEB Sh.A. njofton të gjithë klientët e vet biznesor se ka filluar të aplikojë aktivizimin e aplikacionit e-bankingut dhe TebBusiness Mobile për biznese nëpërmjet kanaleve alternative.

Resetimi i fjalëkalimit të e-banking dhe TebBusiness Mobile për biznese

Resetimi i fjalëkalimit mund të bëhet nëpërmjet Qendrës së thirrjeve (038 230 000)

Pyetjet më të shpeshta (FAQ)

Aplikimi online për shtyerje të kredisë dhe aktivizim të E-banking & TebMobile

Resetimi i fjalëkalimit të TebMobile për klientët individual

Resetimi i fjalëkalimit të TebMobile përmes Qendrës së Thirrjeve në mënyrë automatike

Rri n’shpi me TebMobile

Kryeni të gjitha shërbimet bankare me 0% komision

Banka TEB në shërbimin tuaj!

Orari i ri i punës në të gjitha degët

Degët e Bankës TEB Sh.A. prej të hënës (30.03.2020) do të punojnë me orar të ri, prej orës 09:00 deri në 14:00.

Paguaj deri në 40 Euro “Contactless” me kartelat MasterCard

Banka TEB informon klientët se prej dates 28 mars 2020, vlera e blerjes me kartela “contactless” është ngritur nga 15 deri në 40 Euro për kartelat e MasterCard.

Njoftim për klientët e Malishevës!

Banka TEB Sh.A. informon klientët e degës së Malishevës se me qëllim të interesit të përgjithshëm të ruajtjes së shëndetit publik detyrohemi të ndërmarrim hapa në përputhje me vendimet e fundit të Qeverisë së Kosovës.

Njoftim për klientët e degëve në Ferizaj dhe Rruga B në Prishtinë

Orari i ri i punës i përshtatur sipas vendimit të Qeverisë

Degët e Bankës TEB Sh.A. prej nesër (25.03.2020) do të operojnë nga ora 7:30 deri në 9:30.

Degët sot përfundojnë orarin e punës në ora 10:00

Banka TEB njofton të gjithë klientët e vet se pas vendimit më të ri të Qeverisë së Kosovës në përputhje me kërkesat për kujdes shtesë ndaj shëndetit publik dhe gjendjes së shpallur, lajmëron se do të përfundojë orari i punës së degëve në orën 10:00.

Rihapen degët në Klinë, Viti dhe Malishevë

Blej me Starcard dhe paguaj pas tre muajve pa kamatë

Orari i ri i punës nëpër degë

Banka TEB Sh.A. informon klientët vet ka ndryshuar orarin e punës nëpër degët e veta në përputhje me kërkesat për kujdes shtesë ndaj shëndetit publik dhe gjendjes së shpallur nga Qeveria e Kosovës.

Njoftim për klientët e Degës Qendra në Prishtinë

Banka TEB Sh.A. informon klientët se masat e reja për interesin e përgjithshëm të shëndetit publik në gjendjen në të cilën ndodhet vendi na detyrojnë të ndërmarrim hapa në përputhje me vendimet e fundit të Qeverisë së Kosovës.

Njoftim për klient!

Banka TEB Sh.A. mbetet e përkushtuar për të respektuar në tërësi të gjitha rekomandimet e Qeverisë së Kosovës pas situatës së krijuar në lidhje me kujdesin e shtuar nga mospërhapja e virusit (Covid-19 Coronavirus).

Banka TEB Sh.A. e përkushtuar ndaj masave të marra nga Qeveria dhe IKShP

Për ju që ndriçoni të ardhmen!

Për nder të 7 marsit, ditës së mësuesit, banka TEB ofron kredi individuale deri në 30,000 euro pa hipotekë deri në 120 muaj.

Gjithmonë në përkrahjen tuaj!

Për nder të 8 marsit, ditës së gruas, banka TEB ofron kredi individuale deri në 30,000 euro pa hipotekë deri në 120 muaj.

Agro Kredi e aprovuar brenda 48 orëve

Kredi individuale deri në 30,000 euro pa hipotekë, 120 muaj maturitet

Banka TEB lanson kampanjën e re për kredi individuale deri në 30,000€ pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 muaj.

Për një jetë plot ngjyra

Kredi individuale deri në 15,000€, pa bashkëhuamarrës, pa garantues, pa peng, pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 muaj.

Njoftim për ndryshim të çmimores së shërbimeve të Bankës TEB Sh.A.

Klientë të nderuar nëpërmjet këtij lajmërimi ju njoftojmë se ndryshimet në çmimoren e shërbimeve të Bankës TEB Sh.A dot hyjnë në fuqi më 02 mars 2020.

Për një vit plot lumturi!

Kredi individuale deri në 30,000 euro pa hipotekë

Realizoni qëllimet në 2020

Merr kredi individuale deri në 15,000 euro pa bashkëhuamarrës, pa garantues dhe pa hipotekë!

Nise vitin e ri me investime të reja

Kredi Biznesi deri në 125,000 euro pa hipotekë

Fillo dhe zhvillo biznesin tënd!

Banka TEB nëpërmjet programit unik për gratë në biznes sjell ofertën më të veçantë.

Fokusohu në edukimin tënd

Kredi për edukim

Përjeto ndjenjën e shtëpisë së re

Kredi hipotekare

Zgjedhe për qejfin tënd!

Kredi për veturë

Kredi Biznesi deri në 125,000 euro pa hipotekë

“Kush t’pret 3 muaj PA INTERES?”

Kartela më e njohur bankare në Kosovë, Starcard vjen me ofertën më të re duke ju ndihmuar në planifikimet e blerjeve.

Njoftim për klient

Norma e kamatëvonesës është ndryshuar sipas Rregullores së Bankës Qëndrore të Kosovës.

O pooooo… me TebMobile Business

Shumë pagesa që janë vonuar apo harruar eventualisht tani mund të realizohen me aplikacionin TebMobile Business.

TEB lanson TebMobile Business

Aplikacioni TebMobile Business do të jetë në shërbim të klientëve të biznesit për të pasur qasje më të lehtë në financa dhe kryer shërbime të shumta bankare më telefonët e menqur.

Banka TEB shënon Ditën Botërore të Mjedisit: 1 fidan i mbjellur për çdo Kredi të Gjelbër

Banka TEB, si partner i Bankës Evropiane për rindërtim dhe zhvillim (BERZH) në kuadër të implementimit të Kredisë së gjelbër, sot ka mbjellur 210 fidane në katër qytete të ndryshme për ta shënuar 5 Qershorin - Ditën Botërore të Mjedisit.

Llogarit n’TEB

Banka TEB Sh.A. lanson kampanjën më të re për kredi konsumuese për klientët individual.

Kredi deri në 15.000 euro me kushte preferenciale

Apliko për kredi deri në 15.000€ Pa garantues, Pa bashkëhuamarrës dhe me kushte preferenciale.

Fito 5% Bonus!

Përdoruesit e kredit kartelës individuale, Starcard kanë mundësi të përfitojnë bonus shtesë gjatë blerjeve tek tregtarë të caktuar.

Mos imagjino, bleje!

Oferta më e re nga Banka TEB për Kredi për vetura.

Hapni derën e shtëpisë tuaj të re!

Oferta më e re nga Banka TEB për Kredi Hipotekare

Siguro kredinë nga aksidentet personale

TEB dhe KESCO mundësojnë pagesën online të rrymës

Banka TEB Sh.A. dhe Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike (KESCO) sjellin për herë të parë mundësinë e pagesës së rrymës online përmes platformës e-commerce.

Lokacion i ri për degën e Ulpianës në kryeqytet

Dega e Ulpianës në Prishtinës është zhvendosur në lokacion të ri, por në të njejtë rrugë.

Dega kryesore e Prizrenit në lokacion të ri

Njoftohen të gjithë klientët e Bankës TEB Sh.A. se dega kryesore e qytetit të Prizrenit është zhvendosur në lokacion të ri.

Njoftim për përditësim të çmimores së shërbimeve të Bankës TEB Sh.A.

Klient të nderuar nëpërmjet këtij lajmërimi ju njoftojmë për përditësimin e çmimores së shërbimeve të Bankës TEB Sh.A, e cila dot hyjë në fuqi më 22 Janar 2019.

Çfarë plane keni sivjet?

Apliko për kredi deri në 30,000 € pa hipotekë!

Të gjitha pagesat e kolektorëve në TebMobile

Realizoni të gjitha pagesat e kolektorëve brenda disa minutave kudo që ndodheni.

TEB Sh.A. punëdhënësi i vitit 2018 në Kosovë

Banka TEB Sh.A. është shpallur ndër punëdhënësit më të mëdhenj nga Oda Ekonomike e Kosovës.

Paguani gjobat e Policisë së Kosovës përmes TebMobile

Starcard ju ofron 5% bonus gjatë blerjeve në Zara

Të gjithë klientët individual të Bankës TEB që posedojnë kartelën e kreditit, Starcard mund të përfitojnë bonus shtesë gjatë blerjeve në dyqanin e modës, Zara.

Në IP Petrol fitoni 5 % bonus me Starcard

Të gjithë klientët individual të Bankës TEB që posedojnë kartelën e kreditit, Starcard mund të përfitojnë bonus shtesë gjatë blerjes se derivateve per automobilët e tyre në pikat e Italian Petrol.

Fito 5% bonus gjatë blerjeve me Starcard në ETC

Të gjithë klientët individual të Bankës TEB që posedojnë kartelën e kreditit, Starcard mund të përfitojnë nga bonusi gjatë blerjeve në dyqanet e ETC.

Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në mars të vitit 2019

“Kryej punë tash”, vazhdon oferta nga kartela më e familjarizuar bankare në Kosovë, Starcard e cila ju ndihmon në planifikimet e blerjeve.

TEB dhe BERZH prezantuan arritjet e Programit të Grave në Biznes

Banka TEB dhe Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) organizuan Aktivitetin e Grave në Biznes në Prishtinë.

Përjeto fuqinë e ofertës më të fortë në vend!

Oferta më e fortë në vend me norma preferenciale prej 5.54%

Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në shkurt te vitit 2019

“Kryej punë tash”, vazhdon oferta nga kartela më e familjarizuar bankare në Kosovë, Starcard e cila ju ndihmon në planifikimet e blerjeve.

Plotësoni çdo dëshirë të familjes tuaj

Kredi deri në 30,000 Euro pa hipotekë nga Banka TEB.

Në përkrahje të Kosovës

TEB Sh.A. ka vazhduar edhe për dy vite sponsorizimin me Federatën e Futbollit të Kosovës (FFK) dhe atë të Federatës së basketbollit të Kosovës (FBK)..

Kryej punë tash me Starcard

“Kryej punë tash” është oferta më e re nga kartela më e familjarizuar bankare në Kosovë, Starcard e cila ju ndihmon në planifikimet e blerjeve.


© TEB ShA