TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Oferta më e re për Kredi nga Banka TEB Sh.A.

Oferta më e re për Kredi nga Banka TEB Sh.A.

A jeni duke planifikuar të renovoni shtëpinë, të bleni veturën e ëndrrave tuaja, të kaloni pushimet më të bukura të jetës, apo të përballoni ndonjë shpenzim të paparashikueshëm?

Sado të veçanta qofshin nevojat tuaja, tani ato të gjitha mund të realizohen me ofertën më të re për kredi personale të Bankës TEB.

-      2 paga limit mbitërheqje me 0% shpenzime

-      3 paga limit në kredit kartelë

-      sigurim i kredisë

-      aprovim brenda 24 orëve

-      3 muaj grejs periudhë

-      interes me normë special

Kredi deri në 25,000 Euro, PA HIPOTEKË dhe norma speciale të interesit.

Oferta është valide deri më 30 Shtator 2017.

TEB, Bankë për një botë në lëvizje

 


© TEB ShA