TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

“Kush t’pret tre muaj pa interes”

“Kush t’pret tre muaj pa interes”

Kartela më e njohur bankare në Kosovë, Starcard vjen me ofertën më të re duke ju ndihmuar në planifikimet e blerjeve.

Expired: 31/12/2019

Starcard për klientët e vet ka sjellur edhe këtë vit kampanjën unike të pagesave të shtyera për tre muaj.  “Kush t’pret tre muaj pa interes” është kampanja më re nga TEB për përdoruesit e kartelës, Starcard.
Oferta është e vlefshme për të gjithë klientët individual të Bankës TEB Sh.A. të cilët posedojnë (Starcard, Premium Starcard dhe SheCard).

Klientët të cilët bëjnë blerje në të gjitha sektorët në POS Terminalet e Bankës TEB, në vlerë prej 50€ apo më shumë, me këste, do të përfitojnë nga oferta, si vijon:

• Për blerjet gjatë muajit Tetor 2019, filloni pagesën e kësteve në muajin Janar 2020
• Për blerjet gjatë muajit Nëntor 2019, filloni pagesën e kësteve në muajin Shkurt 2020
• Për blerjet gjatë muajit Dhjetor 2019, filloni pagesën e kësteve në muajin Mars 2020

Dhe, të gjitha këto do ti përfitoni me 0% interes…

 

Oferta është valide nga 1 Tetor deri më 31 Dhjetor 2019.


Starcard të jep fuqi.

 


© TEB ShA