TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Bëni ëndërrat tuaja realitet

Kredia e Gjelbër

Ndërroni dritaret, fasadën termike, kulmin apo realizoni projekt tjetër për rritjen e efikasitetit dhe kursimin e energjisë në amvisëri dhe përfitoni grant deri në 20 % të shumës së kredisë.

Më shumë

Personale/Kreditë konsumatore

Përputhja e nevojave dhe burimeve financiare në dispozicion nuk është gjithmonë e lehtë.

Më shumë

Mbitërheqje

Ne të gjithë e dimë se shpenzimet e paparashikuara gjithmonë vijnë në kohë të gabuar.

Më shumë

Pauzo kredinë

Nëse keni një kredi aktive dhe për momentin jeni duke u përballur me një periudhë të vështirë financiare me shpenzime të papritura, Banka TEB SH.A ju ofron zgjedhje të dobishme dhe të duhur që të lehtësoni rrjedhën tuaj të parasë.

Më shumë

Kreditë për automobil

Automobili mund të jetë nevojë, pasion, hapësirë komode për biçikletat e fëmijëve tanë, një mjet i udhëtimit ose edhe një mjet identifikimi personal. TEB-i do t’ju bëjë zgjidhje përmes një dileri të autorizuar përmes Kredisë sonë për Automobil të shpejtë dhe të përballueshëm.

Më shumë

Kredi për shtëpi

Si një individ, blerja ose ndërtimi i një shtëpie është një nga vendimet më të mëdha financiare që ju do t’i merrni në jetën tuaj. Në realizimin e ëndrrës suaj, vendimi se si të financosh është pothuajse aq i rëndësishëm sa cilën shtëpi ta blesh ose ndërtosh.

Më shumë

Kredi për shkollim

Sot, shkollimi është çelësi i suksesit dhe avancimit në shoqëri. Shkollimi hap rrugën për punë më të mirë, shpërblime më të mira. Në TEB, ne e kuptojmë rëndësinë e investimit në shkollim.

Më shumë

© TEB ShA