TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Kartelat

Starcard

Starcard është produkt që njëmend ka revolucionarizuar shpenzimin e konsumatorëve në Kosovë. Kjo kartelë kreditore ofron një paketë të opsioneve financiare për blerjet e tyre.

Më shumë

Premium Starcard

Me kartelën Starcard Premium në xhepin tuaj, çdo përvojë shoppingu është unike. Kartela Starcard Premium ju ofron juve një gamë të gjerë të përfitimeve gjatë përdorimit të saj për blerje, ku ju mund të përfitoni deri në 20% bonus.

Më shumë

SheCard

Është kartelë unike në treg, e cila është e dedikuar vetëm për femra të cilat mund të blejnë me këste pa kamatë, SheCard do të ketë benefite të shumta dhe kampanja të ndryshme me tregtarët tanë.

Më shumë

Debit kartela

Menaxhojeni llogarinë tuaj rrjedhëse me TEB Debit Kartelë
Pagesat janë të thjeshta, shpejta dhe të sigurta me TEB Debit Kartelë. Ju mund ta përdorni kartelën në të gjitha pikat shitëse dhe bankomatët të cilët kanë të vendosur shenjën VISA/MasterCard.

Më shumë

© TEB ShA