TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Mundësi dixhitale për shërbime bankare në TEB

TebMobile, E-banking, ATM dhe SMS Banking janë kanalet tuaja dixhitale të bankingut në TEB që ju ofrojnë shërbime bankare pa vizituar degët tona.

Rradhët para sporteleve gjatë afateve të vonshme për pagesa të ndryshme për individë dinë të jenë mjaft të ngarkuara, sidomos kur koha me dinamikën e sotme të jetesës është gjithmonë e më e vlefshme për çdo individ.
Për këtë arsye Banka TEB Sh.A. ju ofron mundësinë e përdorimit të kanaleve dixhitale të bankingut, si:

SMS Banking

Shërbimi i SMS Banking ofron shërbime të menjëhershme vetëm duke dërguar një SMS në numrin 50001. Banka TEB Sh.A. ju ofron informata në kohë reale, 24/7 dhe ju paguani vetëm nëse e shfrytëzoni shërbimin.

Më shumë

ATM

Banka TEB ofron Bankomatët ndër më të sofistikuara në tregun tonë.

Më shumë

E-banking

E-Banking është sistem online për kryerjen e shërbimeve bankare. Kursen kohën, i sigurtë dhe shumë efikas për personat që nuk mund të vizitojnë bankën për të kryer një shërbim të caktuar.
Ofron qasje për 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Më shumë

TebMobile

Teb Mobile është Aplikacion online telefonik në dispozicion për sistemet iOS dhe Android dhe mund të shkarkohet falas në App Store & Play Store.

Më shumë

© TEB ShA