TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


06/01/2021

TEB Swift GPI

Ndjek rrugën e pagesave tuaja ndërkombëtare kudo në botë dhe në kohë reale
Banka TEB mundëson shërbimin më të ri Swift GPI.

Me Swift GPI ju mund informoheni shpejt dhe sigurt për të gjitha pagesat ndërkombëtare duke pranuar konfirmimin për realizimin e pagesës tuaj me SMS. Ndjek rrugën e pagesave tuaja ndërkombëtare kudo në botë dhe në kohë reale.


TEB, Bankë për një botë në lëvizje!


© TEB ShA