TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


19/12/2018

TEB Sh.A. punëdhënësi i vitit 2018 në Kosovë

Banka TEB Sh.A. është shpallur ndër punëdhënësit më të mëdhenj nga Oda Ekonomike e Kosovës.
Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) dje mbajti Gala mbrëmjen dhe Ceremoninë e shpërblimeve për Tatimpaguesit, Eksportuesit dhe Punëdhënësit e vitit 2018.
Kjo mbrëmje u organizua bashkë me “Down Syndrome Kosova” ku përveq pjesës festive dhe ceremonisë së shpërblimeve, kompanitë patën mundësinë të japin kontributin e tyre për komunitetin e kësaj organizate.
Përveç bizneseve të ftuar në këtë ceremoni, ishin edhe kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj dhe Ministri i ekonomisë, Endrit Shala.
TEB Sh.A. është zgjedhur ndër punëdhënësit e vitit 2018 nga OEK.
Ky është një vlerësim i nxjerr edhe nga raportet e institucioneve të ndryshme vendore e ndërkombëtare dhe nga nga Oda Ekonomike e Kosovës në lidhje me bizneset në vend.
TEB Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA