TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


19/03/2021

Starcash, risi e radhës nga TEB

Debit kartelat bankare në formë vertikale, për herë të parë në Kosovë nga Banka TEB Sh.A.
Përkushtimi i vërtetë i qëndron kohës së përdorimit dhe përkushtimi i Bankës TEB, si lidere në tregun e kartelave bankare në Kosovë është dëshmuar prej mëse 13 vitesh.

Risia më e fundit që Banka TEB sjellë ndër kartelat bankare në Kosovë është version vertikal i kartelave Debit me emrin Starcash. Debit Kartelat vertikale me risitë e tjera teknologjike, janë një trend në rritje në vitet e fundit në gjithë Globin.

Starcash kartela vjen me dy dizajne, me qëllim t’i përshtatet secilit klient.

Me Starcash ju menaxhoni llogarinë tuaj rrjedhëse dhe mund të kryeni shërbime të ndryshme si:
- Deponim të parave në ATM pa komision.
- Tërheqje të parave të gatshme pa komision në të gjitha bankomatet e bankës TEB.
- Transfere të brendshme bankare në të gjitha bankomatet e bankës TEB pa komision.
- Pagesa e borxhit të kredit kartelës (Starcard) në ATM përmes – Starcash pa komision.
- Pagesa pa prekje (contactless) në POS terminale.
- Pagesa pa komision në POS terminale brenda Kosovës ndërsa për pagesa në POS terminalet e bankës TEB ju fitoni 0.25% bonus për çdo blerje.
- 3D secure për blerjet online me Starcash. 

TEB Bankë për një botë në lëvizje!

 


© TEB ShA