TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


02/11/2020

Shtyje për 3 muaj!

Kartela më e njohur bankare në Kosovë, Starcard vjen me ofertën më të re duke ju ndihmuar në planifikimet e blerjeve.
Starcard për klientët e vet ka sjellur edhe këtë vit kampanjën unike të pagesave të shtyera për tre muaj.  “Shtyje për 3 muaj!” është kampanja më re nga TEB për përdoruesit e kartelës, Starcard.
Oferta është e vlefshme për të gjithë klientët individual të Bankës TEB Sh.A. të cilët posedojnë (Starcard, Premium Starcard dhe SheCard).

Klientët të cilët bëjnë blerje në të gjitha sektorët në POS Terminalet e Bankës TEB, në vlerë prej 50€ apo më shumë, me këste, do të përfitojnë nga oferta, si vijon:

• Për blerjet gjatë muajit Tetor 2020, filloni pagesën e borxhit të kësteve në muajin Janar 2021
• Për blerjet gjatë muajit Nëntor 2020, filloni pagesën e borxhit të kësteve në muajin Shkurt 2021
• Për blerjet gjatë muajit Dhjetor 2020, filloni pagesën e borxhit të kësteve në muajin Mars 2021

Dhe, të gjitha këto do t’i përfitoni me 0% interes…

 

Oferta është valide nga 1 Tetor deri më 31 Dhjetor 2020.


Starcard të jep fuqi.

 


© TEB ShA