TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


13/11/2020

Njoftim për klientë!
Banka TEB Sh.A. njofton klientët e vet se në orët e para të shtunës (14.11.2020) do të realizohen disa zhvillime të teknologjisë informative në nivelin e ngritjes së kapaciteteve të shërbimeve për klient.

Gjatë kësaj kohe mund të hasni ne pengesa teknike gjatë realizimit të transaksioneve bankare; gjatë blerjeve online dhe pagesave te ndryshme, ju njoftojmë se kjo është gjendje e përkohëshme dhe në funksionim të Departamenteve të caktuara të Bankës TEB Sh.A. për të avansuar shërbimet bankare.

Banka TEB Sh.A. ka prioritet ofrimin e shërbimeve sa më të sigurta, inovative, dhe lehtësisht të operueshme për klientët e vet, në këtë drejtim do të bëhet edhe ky përmirësim.

TEB Bankë për një botë në lëvizje. 


© TEB ShA