TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


14/07/2021

Njihuni me shokun tuaj TEBMobili-n

Me TEB Mobile, bankën me veti. Të gjitha shërbimet në një vend.
  TebMobile ke mundësi me i kry të gjitha shërbimet bankare:

 

 • Monitorimi i llogarive 24/7
 • Transferet kombëtare të parave në gjitha bankat e Kosovës
 • Transfere ndërkombëtare të parave në të gjithë botën me E-banking
 • Pagesat institucionale
 • Pagesat e shërbimeve komunale
 • Pagesat e internetit dhe televizionit (IPKO)
 • Mbushje telefonit (Vala / Ipko)
 • Resetim i fjalëkalimit

 • Për manualin e përdorimit të TebMobile ju lutem klikoni këtu.

  Kush se ka…


  Shkarkoni aplikacionin TebMobile:
  Android
  iOS

   


  Për më shumë informata ju lutem kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrin: 038230000 ose vizitoni njërën nga degët e bankës TEB.


  TEB, Bankë për një botë në lëvizje!

   


  © TEB ShA