TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

Starcard ju shpërblen me 2 këste shtesë për Bajram

Bleni me Starcard tek të gjithë tregtarët në POS Terminalet e bankës TEB dhe përfito 2 këste shtesë nga banka.

Kredi për Festën e Bajramit deri në 3,000 EUR

Shpenzime administrative 0% dhe maturitet deri në 36 Muaj

Njihuni me shokun tuaj TEBMobili-n

Me TEB Mobile, bankën me veti. Të gjitha shërbimet në një vend.

Banka TEB në përkrahje edhe të Komitetit Paralimpik të Kosovës

TEB dhe KOK zyrtarizojnë kontratën e sponsorizimit

Banka TEB i është shtuar listës së sponsorëve të Komitetit Olimpik të Kosovës para nisjes së sportistëve tanë për në Lojërat Olimpike Verore, Tokyo 2020.


© TEB ShA