TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva
Me ju sot e për shumë mot!

Me ju sot e për shumë mot!

Expired: 31/12/2020
Me ju sot e për shumë mot!

Me ju sot e për shumë mot!

Expired: 31/12/2020
Me ju sot e për shumë mot!

Me ju sot e për shumë mot!

Expired: 31/12/2020
Me ju sot e për shumë mot!

Me ju sot e për shumë mot!

Expired: 31/12/2020
Me ju sot e për shumë mot!

Me ju sot e për shumë mot!

Expired: 31/12/2020
Shtyje për 3 muaj!

Shtyje për 3 muaj!

Expired: 31/12/2020
Apliko për aktivizim të qasjes në TEBMOBILE
Mos t’ka shku mendja me ble banesë?
Mos t’ka shku mendja me marr kredi veç vet!
Fuqi Prodhuesve Vendor

Fuqi Prodhuesve Vendor

Expired: 30/11/2020
Mos t’ka shku mendja me renovu shtëpinë?
Shtyje për 3 muaj!

Shtyje për 3 muaj!

Expired: 31/12/2020
Për ju që ndriçoni të ardhmen!
Shtoj vlerë ëndrrave tua.

Shtoj vlerë ëndrrave tua.

Expired: 30/09/2020
Gjithçka fillon nga ti!

Gjithçka fillon nga ti!

Expired: 30/09/2020
Kjo është koha jote!

Kjo është koha jote!

Expired: 30/09/2020
Apliko Biznes E-banking dhe Teb Mobile
Ofertë speciale për Festën e Bajramit!
Për heronjtë e ditëve tona

Për heronjtë e ditëve tona

Expired: 17/07/2020
Mos t’ka shku mendja me ble banesë?
Mos t’ka shku mendja me renovu shtëpinë?
Mos t’ka shku mendja…

Mos t’ka shku mendja…

Expired: 30/09/2020
TEB financon blerjen e Renault nga Auto Mita me “Servis fal’ ton’ jetën❗️”
Apliko për aktivizim të qasjes në TEBMOBILE
Aktivizimi i e-Banking dhe TebBusiness Mobile për biznese
Rri n’shpi me TebMobile

Rri n’shpi me TebMobile

Expired: 31/05/2020
Blej me Starcard dhe paguaj pas tre muajve pa kamatë
Kredi individuale deri në 30,000 euro pa hipotekë, 120 muaj maturitet
Fillo dhe zhvillo biznesin tënd!

Fillo dhe zhvillo biznesin tënd!

Expired: 12/07/2022
Për një jetë plot ngjyra

Për një jetë plot ngjyra

Expired: 30/06/2020
Për ju që ndriçoni të ardhmen!
Gjithmonë në përkrahjen tuaj!

Gjithmonë në përkrahjen tuaj!

Expired: 17/03/2020
Nise vitin e ri me investime të reja
Realizoni qëllimet në 2020

Realizoni qëllimet në 2020

Expired: 29/02/2020
Për një vit plot lumturi!

Për një vit plot lumturi!

Expired: 29/02/2020
Fokusohu në edukimin tënd

Fokusohu në edukimin tënd

Expired: 29/02/2020
Zgjedhe për qejfin tënd!

Zgjedhe për qejfin tënd!

Expired: 29/02/2020
Përjeto ndjenjën e shtëpisë së re
Kredi Biznesi deri në 125,000 euro pa hipotekë
“Kush t’pret tre muaj pa interes”
Kredia e gjelbër

Kredia e gjelbër

Expired: 28/09/2020
Llogarit n’TEB

Llogarit n’TEB

Expired: 31/12/2019
Kredi deri në 15.000 euro me kushte preferenciale
Hapni derën e shtëpisë tuaj të re!
Çfarë plane keni sivjet?

Çfarë plane keni sivjet?

Expired: 28/02/2019
Kthehet “Kredia e gjelbër” për klientët individual në Bankën TEB
Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në mars të vitit 2019
Përjeto fuqinë e ofertës më të fortë në vend!
Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!
Shumë oferta nga TEB Mobile

Shumë oferta nga TEB Mobile

Expired: 31/12/2018
Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në shkurt te vitit 2019
Çdo gjë në vendin e duhur

Çdo gjë në vendin e duhur

Expired: 31/12/2018
Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!
Banka TEB sjell kampanjën më të re të kredive individuale
Ofertë speciale për Kredi me rastin e festës së Bajramit
Merr 5,000 € kredi dhe paguaj vetëm 2.45€ në ditë
Merr 10,000 € kredi dhe paguaj vetëm 4.85€ në ditë
Kredi deri 30,000 Euro pa hipotekë
Agro kredi

Agro kredi

Expired: 03/07/2018
Merr kredi edhe nëse rrogën kesh e ki
Ofertë e re për kredi nga banka TEB
Nise vitin mbarë!

Nise vitin mbarë!

Expired: 30/06/2018
Zgjate për 3 muaj, oferta e Starcard
Të gjitha të vjetrat bëji të reja
5,000 Gati i ki

5,000 Gati i ki

Expired: 31/12/2017
Pagesa me 0% komision me TebMobile dhe E-banking
“Luje Harleyn” me Starcard në të gjitha pikat e IP Petrol

© TEB ShA