TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


31/08/2020

TEB vazhdon përkrahjen e “Dardanëve”

Banka TEB vazhdon të jetë përkrahëse e fuqishmë e përfaqësueses së Kosovës të futbollit edhe për edicionin e ardhshëm kualifikues.
Një bashkëpunim i filluar katër vite më parë kur filloi edhe rrugëtimi i futbollit të Kosovës në arenën ndërkombëtare ka vazhduar me një bashkëpunim të ri ndërmjet bankës TEB Sh.A. dhe Federatës së futbollit të Kosovës (FFK).

Marrëveshja e sponsorizimit është zyrtarizuar me një konferencë rasti sot në Prishtinë, sipas të cilës Banka TEB vazhdon përkrahjen e përfaqësueses së Kosovës në futbolli edhe për dy vite të ardhshme.

display this

Drejtori menaxhues i TEB Sh.A., Orcun Ozdemir u shpreh i kënaqur me marrëveshjen e zgjatur. “Kemi filluar përkrahjen e futbollit të Kosovës që në ditët e parë të përafqësimit ndërkombëtar dhe këtë po e vazhdojmë edhe sot. Falenderojmë Federatën e futbollit të Kosovës dhe presidentin, Ademi i cili ka aprovuar bashkëpunimin tonë që shpresojmë të vazhdojë edhe më tutje”, tha ai.

Presidenti i FFK-së, Agim Ademi shprehu falenderim për Bankën TEB për mbështetjen e dhënë. “E vlerësojmë larttë bashkëpunimin me Bankën TEB që nga ditët e para të ndërkombëtarizimit dhe shpresojmë se këtë besim përveq obligimeve kontraktuale do ta shpërblejmë edhe me paraqitje të mirë”, tha ai.

Kapiteni i Kosovës, Amir Rrahmani u shpreh falendërues që bashkëpunimi me një sponsor si TEB do të vazhdojë edhe për një periudhë kualifikuese, e cila fillon me ndeshjen e 3 Shtatorit në Parma të Italisë ndaj Moldavisë nikoqire dhe tri ditë më vonë ne “Fadil Vokrri” me Greqinë mysafire.

display this

TEB Bankë për një botë në lëvizje!


© TEB ShA