TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


06/10/2020

Për herë të parë TEB dhe HIB Petrol sjellin sistemin e vetshërbimit me kartela bankare

Banka TEB Sh.A. dhe kompania e furnizimit me derivate, HIB Petrol kanë sjellë për herë të parë në Kosovë sistemin e vetëshërbimit me kartela bankare.
Kjo formë unike e shërbimit për klientët gjendet në pikën e HIB Petrol në Çagllavicë (afër Hotel Emerald).

Për çdo mbushje të derivative duke realizuar pagesën me kartelat bankare të Visa ose Mastercard do të përfitoni nga oferte prej 5 cent më lirë për çdo litër.

Oferta është valide deri më 31.12.2020.

TEB Bankë për një botë në lëvizje!


© TEB ShA