TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


14/08/2020

Apliko Biznes E-banking dhe Teb Mobile

Përfitoni nga oferta e re për shërbime dixhitale të bankës TEB.
Apliko për Biznes E-banking dhe Teb Mobile:

Për të gjithë shfrytëzuesit e rinjë,

• 6 muaj Mirëmbajtje dhe Transfere në bankat tjera FALAS, si dhe
• Transfere Ndërkombëtare me vetëm 0.1%.

Shembull për Transfere Ndërkombëtare me 0.1%: Vlera e transferit 20,000 Euro, Shpenzimet e transferit 0.1%. Shuma totale që klienti duhet të paguaj ëer transfer është 20 Euro (min. 15 Euro/ max. 1,000 Euro).

Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020

TEB Bankë për një botë në lëvizje!


© TEB ShA