TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


04/04/2016

Kalo depozitat në TEB

TEB Private Banking - Kalo depozitat në bankën TEB dhe bëhu pjesëmarrës në lojën shpërblyese Francë Euro 2016.
Fito udhëtim FALAS dhe biletë për ndeshjen e Kampionatit Europian në Futboll Shqipëri - Francë duke kaluar depozitat tuaja në TEB.

Fitues do të jenë 5 persona, ku secili prej tyre mund të sjellë me vete edhe personin e dytë.

Duke deponuar shumat si më poshtë, përfitoni kuponë për aranzhmanin në Francë.

Sa ma shumë kupona, aq ma shumë mundësi për të fituar lojën shpërblyese.

• 20,000€ - 50,000€ / 1 kuponë

• 50,001€ - 100,000€ / 2 kupona

• 100,001€ - 150,000€ / 3 kupona

• 150,001€ - 200,000€ / 4 kupona

• Mbi - 200,000€ / 5 kupona

Udhëtimi përfshin: Biletën e aeroplanit, transportin për dhe nga aeroporti, viza Franceze, akomodimin ne Hotel me mëngjes, bileta hyrëse ne ndeshjen e Kampionatit Europian Shqipëri -Francë.

Oferta vlen deri më 15.05.2016


© TEB ShA