TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Kontakti

Na kontaktoni per pyetjet e juaja lidhur me sherbimet e Bankës TEB. Stafi ynë është në gatishmëri t'ju përgjigjet pyetjeve tuaja.

Adresa: Preoc p.n. KM 7 Magjistralja Prishtinë-Ferizaj
Graçanicë 10500, Republika e KosovësTel: +383 (0) 38 230 123

Fax: +383 (0) 38 224 699

E-mail: info@teb-kos.com

E-mail: customer.care@teb-kos.com

Qendra e thirrjeve: +383 (0) 38/230000

Për të kontaktuar Departamenti për Mbrojtjen e të dhënave të Bankës tonë: data.protection@teb-kos.com
Telefoni për Departamentin e Mbrojtjes së të dhënave të Bankës: 038 230 123 (lok.: 5344)

Politika për ‘Cookies’

TEB Sh.A. është e angazhuar për të ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm për ju dhe ne dëshirojmë të ruajmë besimin që ju keni tek ne. Ne dëshirojmë t'ju sigurojmë informata të qarta rreth asaj se si ne i përdorim dhe i ruajmë ‘cookies’ nga uebfaqet tona në kompjuterin tuaj. Në këtë politikë, fjala "kompjuterë" i referohet kompjuterëve, telefonave të mençur (‘smartphones’) dhe të gjitha pajisjeve të tjera që përdoren për qasje në internet.

Më shumë

Privatësia e të Dhënave Personale

Për klientët tanë ekzistues, të mëparshëm dhe të ardhshëm.

Më shumë

Ju falemnderit

Mesazhi juaj është pranuar me sukses. Stafi ynë do t'ju përgjigjet së shpejti.

Më shumë

© TEB ShA