TEB Stars

e-Banking Login

Individual Business

e-Banking Login

Individual Business


Campaigns

Archive
Për ju që ndriçoni të ardhmen!

For you who enlighten the future!

Expired: 30/09/2020
Shtoj vlerë ëndrrave tua.

Add value to your dreams.

Expired: 30/09/2020
Gjithçka fillon nga ti!

Everything starts from you!

Expired: 30/09/2020
Kjo është koha jote!

This is your time!

Expired: 30/09/2020
Apliko Biznes E-banking dhe Teb Mobile
Ofertë speciale për Festën e Bajramit!

Special offer for Bajram!

Expired: 07/08/2020
Për heronjtë e ditëve tona

For heroes of our days

Expired: 17/07/2020
Mos t’ka shku mendja me ble banesë?
Mos t’ka shku mendja me renovu shtëpinë?
Mos t’ka shku mendja…

Have you thought of …

Expired: 30/09/2020
Apliko për aktivizim të qasjes në TEBMOBILE
Rri n’shpi me TebMobile

Stay home, with TebMobile

Expired: 31/05/2020
Blej me Starcard dhe paguaj pas tre muajve pa kamatë
Kredi individuale deri në 30,000 euro pa hipotekë, 120 muaj maturitet
Për një jetë plot ngjyra

For a life full of colours

Expired: 30/06/2020
Për ju që ndriçoni të ardhmen!
Gjithmonë në përkrahjen tuaj!

Always to support you!

Expired: 17/03/2020
Nise vitin e ri me investime të reja
Realizoni qëllimet në 2020

Expired: 29/02/2020
Për një vit plot lumturi!

For a year full of happiness!

Expired: 29/02/2020
Fokusohu në edukimin tënd

Focus on your education

Expired: 29/02/2020
Zgjedhe për qejfin tënd!

Choose as per your wish!

Expired: 29/02/2020
Përjeto ndjenjën e shtëpisë së re
Kredi Biznesi deri në 125,000 euro pa hipotekë
“Kush t’pret tre muaj pa interes”
Llogarit n’TEB

Count on TEB

Expired: 31/12/2019
Kredi deri në 15.000 euro me kushte preferenciale
Hapni derën e shtëpisë tuaj të re!

Open the door of your new home!

Expired: 31/12/2019
Çfarë plane keni sivjet?

What plans do you have this year?

Expired: 28/02/2019
Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në mars të vitit 2019
Përjeto fuqinë e ofertës më të fortë në vend!
Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!
Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në shkurt te vitit 2019
Banka TEB sjell kampanjën më të re të kredive individuale
Ofertë speciale për Kredi me rastin e festës së Bajramit
Agro kredi

Expired: 03/07/2018
“Luje Harleyn” me Starcard në të gjitha pikat e IP Petrol
5,000 GATI I KI

5,000 READY FOR YOU

Expired: 30/06/2017
Tradita vazhdon me kredinë për Bajram

Expired: 25/06/2017
Veç vet!

Just Yourself!

Expired: 30/06/2017
Kalo rrogën n’TEB dhe përfito

Expired: 30/06/2017
Pagesat online me debit kartelë

Online payment with debit card

Expired: 28/02/2017
Blej në dhjetor me Starcard dhe fillo pagesën në mars 2017
Kredi Konsumuese

Consumer Loan

Expired: 31/12/2016
Fito deri në 1,000 Euro Bonus duke paguar borxhin e Starcard përmes ATM apo TebMobile
Blej tani me Starcard dhe fillo pagesën në 2017
TEB Sh.A. dhe IPKO sjellin ofertë me internet 4G falas
Merr kredi dhe fito bonus në Starcard
Vini re! Vini re!

Expired: 30/09/2016

© TEB ShA