TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Përfitimet nga debit kartela dhe kredit kartela (STARCARD)

Banka TEB ofron shërbime dhe përfitime të ndryshme nga përdorimi i kartelave të debitit dhe të kreditit.

Kartela juaj e debitit ju lejon të qaseni në llogarinë tuaj nga çdo vend në çdo kohë pa bartur rrezikun që të keni para në dorë. Ju në mënyrë të sigurt mund të bëni blerje deri në kufirin e llogarisë tuaj brenda dhe jashtë vendit. Shuma e blerjeve që e bëni menjëherë do të zbritet nga llogaria juaj dhe buxheti juaj mbetet nën kontrollin tuaj. Kartela e debitit e bankës TEB është e lehtë për ta marrë, e përshtatshme dhe e sigurt, sepse klientët i depozitojnë paratë në llogari dhe i përdorin në bazë të nevojës pa marrë parasysh a është klienti në Kosovë apo jashtë vendit.

Kartela jonë e kreditit PREMIUM STARCARD ofron disa mundësi unike të pagesës për të plotësuar nevojat e përditshme të klientëve. Është produkt unik që iu mundëson klientëve tanë për të përcjellur shpenzimet e tyre duke marrë përvojën më të mirë të blerjes, ku ata marrin shpërblime dhe kursejnë para.

Me TEB Premium Starcard në xhepin tuaj, çdo përvojë e blerjes është unike. TEB Premium Starcard ju ofron një gamë të gjërë të përfitimeve, kur është fjala për blerje. Kjo kartelë e kreditit me plan të kësteve, e markës Visa, ofron shumë opsione. Sa më shumë që ta integroni kartelën Premium Starcard në blerjet tuaja, aq më shumë Starpikë fitoni - për çdo blerje.

Kënaquni me privilegjet e Premium Kredit Kartelës

Kënaquni me privilegjet e Premium Kredit Kartelës

Për më shumë informata ju lutem vizitojeni njëren nga degët që ofrojnë shërbime të Private Banking ose faqen tonë të internetit www.teb-kos.com


Bonus pikë shtesë ne hotelet dhe restorantet me eksklusive

Bonus pikë shtesë ne hotelet dhe restorantet me eksklusive

Avantazhe shumë të veqanta vetëm me Premium Kredit Kartelë. Oferta speciale, zbritje dhe bonus pikë në shpenzimet e juaja në hotele dhe restorante te veqanta.© TEB ShA