TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Transferet e parave

Përfito nga infrastruktura me zhvillim të shpejtë për transferet tuaja

Kur të transferoni para, ju dëshironi të dini se paratë e juaja do të arrijnë shpejt dhe sigurt. Kjo është arsyeja pse TEB-i ofron një gamë të plotë të mundësive të ndryshme për të siguruar se transferimi i parave tuaja është trajtuar me efikasitet.

Ju mund të zgjidhni nga një mori të transfereve të parave:

Transferi brenda degëve
Transferi i fondeve tek përfituesit me llogari në TEB. Paratë tuaja do të transferohen online sapo ta jepni urdhërin. Ju po ashtu mund ta shfrytëzoni këtë shërbim 24/7 përmes e-Banking dhe TebMobile.

Transferi Vendor i Parave
Transferi i fondeve tek mbajtësit e llogarive në bankat e tjera në Kosovë. Ekzistojnë dy opsione për transfere varësisht nga urgjenca. Shërbimi është në dispozicion përmes e-Banking/TebMobile tuaj. Për të mësuar më shumë,

shkarkoni informatat këtu.


Transferet Ndërkombëtare
Për transfere jashtë vendit. Për detaje të plota mbi transferet ndërkombëtare, ju lutem shkarkoni informatat këtu

Kode të nevojshme:
Kodi Swift i TEB Sh.A. është: TEBKXKPR

Transferet Ndërkombëtare me e-banking
TEB Bank ofron mundesi të re për transfere ndërkombetarë  të parave për klientët individual nëpërmjet platformës E-banking. Platforma E-banking për klientët individual të TEB Sh.A. është pasuruar me mundësi të rëndësishme për të gjithë ata që bëjnë transferime ndërkombëtare të parave. Këtë shërbimi tani mund ta kryejnë të gjithë klientët që përdorin produktin E-banking pa pasur nevojë të vizitojnë ndonjërën nga degët tona.
Transferet ndërkombëtare nëpërmjet E-banking mund ekzekutohen në valutat: EUR, USD, GBP dhe CHF.

Për më shumë informata, vizito degën më të afërt të TEB-it, dërgoni email në info@teb-kos.com ose kontaktoni Qendrën tonë të Thirrjeve në 038/230000.


© TEB ShA