TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Pagesa të tjera

Pagesat tuaja të tatimeve

Pagesat e faturave të ndryshme të familjes suaj mund të jenë ndonjëherë të pamenaxhueshme. Për këtë arsye TEB-i ju ndihmon që t’i organizoni pagesat e familjes suaj në mënyrë efikase dhe të shpejtë ashtu që gjithmonë jeni të njoftuar për tarifat komunale, tatimore, të gjobave të trafikut dhe të pagesave të shkollimit.

Si funksionon kjo: Gjithçka që duhet të bëni është që të ndaleni në degën tuaj lokale të TEB-it me një kopje të faturës suaj. Ne do ta kryejmë pjesën tjetër të punës. Po ashtu mund ta shfrytëzoni kartelën tuaj StarCard për t’i kryer pagesat dhe t’i shpërndani ato deri në tri këste.

Për një listë të plotë të institucioneve, TEB-i mund t’i kryejë pagesat në, kliko këtu.

Për më shumë informata, vizito degën më të afërt të TEB-it, na dërgo email në info@teb-kos.com ose kontaktoni Qendrën tonë të Thirrjeve në 038/230000.


© TEB ShA