TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Kreditë për automobil

Kredia për automobil në TEB ju vendosë në ulëse të shoferit

Automobili mund të jetë nevojë, pasion, hapësirë komode për biçikletat e fëmijëve tanë, një mjet i udhëtimit ose edhe një mjet identifikimi personal. TEB-i do t’ju bëjë zgjidhje përmes një dileri të autorizuar përmes Kredisë sonë për Automobil të shpejtë dhe të përballueshëm.

Ne do ta financojmë 80% të çmimit të automobilit të ri fringo gjatë një periudhe 60 mujore. Nëse automobili i juaj i përzgjedhur është në parapronësi, atëherë ne do të ofrojmë 60% të kostos gjatë 36 muajve.

Si funksionon kjo: ne dakordohemi me ju për shumën e interesit që do të paguhet për kredinë krejt në fillim, kështu që ju e dini se sa do t’ju kushtojë kredia juaj. Interesi mbetet i njëjtë gjatë gjithë periudhës së kredisë. Plus, ne po ashtu kemi paraqitur disa veçori dhe opsione të adaptueshme, kështu që ju e dini saktësisht se deri ku keni arritur me kthime:

  • Këste të barabarta
  • Këste fleksibile
  • Këste rënëse
  • Këste rritëse
  • Greis Periudha – për klientë të veçantë me nevoja të veçanta

Nëse dëshironi ta reduktoni kohëzgjatjen e Kredisë suaj për Automobil, atëherë TEB-i, si banka e vetme në Kosovë, ju mundëson që të paguani më shumë këste pa ndëshkim. Ju jeni në ulësen e shoferit me shlyerje.

Dhe ka më shumë...

TEB-i po ashtu ofron kartelë StarCard që ju mundëson ta regjistroni automobilin tuaj dhe ta mbushni me karburante në çdo stacion të karburanteve në Kosovë.

Për të gjetur një listë të dilerëve të autorizuar të automobilave, ju lutem përcjellni ofertat e tona të larmishme që i kemi me diler të autorizuar.

Pse të mos ndaleni në degën tuaj lokale, kontaktoni Qendrën tonë të Thirrjeve në 038/230-000 ose dërgoni email në info@teb-kos.com për më shumë informata.


© TEB ShA