TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Llogaria fleksibile

Llogaria fleksibile — paratë janë në shërbimin tuaj

Si ta vendosni likuiditetin tuaj të tepërt në shërbim të biznesit tuaj? Hapja e një llogarie fleksibile në TEB është një zgjidhje ideale.

Ky lloj i llogarisë është disenjuar që t’i vë paratë tuaja në shërbimin tuaj duke i mbajtur në dispozicion për shpenzime dhe harxhime të paparashikueshme të biznesit.

Kjo është llogari e lehtë për t’u hapur dhe organizuar pasi që nuk ka ngarkesa të pagesave për hapje, deponim ose mirëmbajtje të saj. Ju mund t’i realizoni deri në pesë tërheqje në muaj pa komision shtesë.

Interesi tepër konkurrues llogaritet në bazë ditore dhe kreditohet në llogarinë tuaj fleksibile në fund të çdo muaji. Kjo është mënyra se si TEB-i ju ndihmon që ta ruani fleksibilitetin e rrjedhës së parasë.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth shërbimeve për biznese nga TEB, pse të mos vizitoni një nga degët tona dhe t’i diskutoni nevojat tuaja me një zyrtar të bankës, telefononi në Qendrën tonë të Thirrjeve në 038/230-000 ose na dërgoni një email në info@teb-kos.com.


© TEB ShA