TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Kredi për objekte biznesi

Zgjero hapësirat e biznesit tuaj përmes kredisë sonë të dedikuar

A keni nevojë për më shumë hapësirë për biznesin tuaj? A doni të keni përparësi të vlefshme ndaj konkurrencës duke krijuar hapësira më të mëdha ose të dizajnuara që i përshtaten biznesit? A është e mundur që zgjerimi i objektit ta përmirëson shërbimin tuaj ndaj konsumatorëve ose procesin e prodhimit tuaj?

Nëse përgjigjja është po, atëherë TEB-i e posedon produktin që ju nevojitet: kredi për objekte të bizneseve.

Nëse keni nevojë të blini objekt të ri për biznes ose ta zgjeroni objektin tuaj ekzistues, kredia për objekte të bizneseve është kredi me këste me norma shumë të favorshme e dedikuar vetëm për këtë qëllim. Varësisht nga nevojat tuaja, këstet mund të jenë të rregullta dhe jo të rregullta të bazuara në planin tuaj të biznesit. Maturiteti maksimal i këtij lloji të kredisë është deri në 84 muaj.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth shërbimeve për biznese nga TEB, pse të mos vizitoni një nga degët tona dhe t’i diskutoni nevojat tuaja me një zyrtar të bankës, telefononi në Qendrën tonë të Thirrjeve në 038/230-000 ose na dërgoni një email në info@teb-kos.com.


© TEB ShA