TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Urdhër pagesat

Ju e menaxhoni biznesin tuaj gjersa pagesat kujdesen për vetveten

Nëse po flasim për pagesa të qirasë, kursime për blerjet në të ardhmen dhe të papritura në kompanisë suaj, të gjitha pagesat e juaja të rregullta kërkojnë transfere mujore.

A është kjo më të vërtetë se si ju dëshironi ta shpenzoni kohën tuaj? Kjo është arsyeja se pse TEB-i ju ofron shërbim të urdhërit automatik.

Urdhëri automatik është shërbim pa pagesë që mund të aktivizohet përmes degëstuaj më të afërt.. Kjo ju mundëson që t’i automatizoni faturat e juaja të rregullta mujore përmes pagesave specifike në datë specifike. Ju mund të vendosni urdhëra automatik për periudhë specifike deri në 5 vite. Kjo do t’ju kursejë shumë kohë si dhe do t’ju sigurojë se pagesat tuaja do të kryhen me kohë. Nëse përkohësisht keni bilanc të pamjaftueshëm, urdhëri do ta shfrytëzojë shërbimin e mbitërheqjes suaj për të siguruar realizimin e pagesës.

Për më shumë informata, vizitoni degën tuaj më të afërt të TEB-it.


© TEB ShA