TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


POS terminalet

Rrit qarkullimin tuaj përmes Pikës së Shitjes (POS) në TEB

Evoluimi i shërbimeve bankare ka sjellë metoda të reja të pagesave të cilat i zvogëlojnë nevojat për para të transaksioneve ditore. Pika e Shitjes (POS) është pikë bankare në dyqanin tuaj e cila u mundëson konsumatorëve që të paguajnë me debit ose kredit kartelë nga TEB.

Vendosja e një POS-i do të thotë se ju do të bëheni pjesë e rrjetit më të madh të POS-ve në Kosovë dhe në masë të madhe do ta rrisni qasjen tuaj ndaj klientëve konsumatorëve si dhe qasjen e tyre ndaj mallërave dhe shërbimeve që i ofroni.

POS TEB Kosovo
Përparësia e të pasurit një pikë të shitjes qëndron në potencialin për t’i rritur shitjet pasi që tani shumë klient e përdorin kartelën StarCard të TEB që është prijëse në treg. Duke u bërë pjesë e rrjetit të pikës së shitjes (POS) në TEB, ju do të merrni pjesë në shumë fushata të organizuara gjatë gjithë vitit, të cilat do drejtojnë klientë kah biznesi i juaj dhe se do të rriten shitjet tuaja.

TEB-i ka qenë banka e parë për të ofruar pikë të shitjes (POS) të teknologjisë GPRS e cila i minimizon parregullsitë operacionale gjatë shërbimit të klientëve Ju mund t’i qaseni me lehtësi veprimeve në llogarinë tuaj në POS përmes e-banking për biznese ose përmes shërbimeve në Qendrën e Thirrjeve në 038 / 230-000.

Pse pritni për t’iu bashkuar rrjetit të POS-ve të TEB-it – kontaktoni degën tuaj më të afërt, na thirrni në 038/230000 ose na dërgoni email në info@teb-kos.com.


© TEB ShA