TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Debit Kartela — Visa

Kyquni më lehtë në llogarinë tuaj përmes Business Debit Card

Kjo mund të përdoret për qasje të menjëhershme në fondet e juaja në dispozicion në bankomatët me shenjën VISA/Mastercard në gjithë botën.

Kjo kartelë mund të përdoret që të keni qasje edhe në fondet e dakorduara të mbitërheqjes në llogarinë tuaj rrjedhëse dhe të kryeni pagesa ose tërheqje. Tërheqjet mund gjithashtu të kryhen pa pagesë 24/7 në bankomatët e TEB-it në Kosovë dhe se mund ta kontrolloni bilancin e llogarisë  suaj në të njëjtën kohë. Pagesat me ngarkesë zero për blerje nga bizneset mund po ashtu të kryhen përmes rrjetit të POS-ve në TEB, më i madhi në treg.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth Debit Kartelës për Biznese në TEB, pse të mos vizitoni një nga degët tona dhe t’i diskutoni nevojat tuaja me një zyrtar të bankës.


© TEB ShA