TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Kredi pa kesh

Ndërtoni partneritete të sigurta financiare vendore dhe ndërkombëtare

Biznesi ndërkombëtar krijon shumë mundësi, por ato mund të jenë sfiduese. Ju duhet t’i dini dhe kuptoni termet dhe kushtet e transaksionit dhe se si mund t’i mbroni interesat tuaja financiare.

TEB-i ka përvojë të gjatë dhe të madhe në tregtinë ndërkombëtare – duke pasur limit të caktuar me IFC - Korporata Ndërkombëtare Financiare, Grupin e Bankës Botërore, si dhe ka një rrjet të më shumë se 130 bankave korrespondente në mbarë botën.

Gama e jonë e produkteve dhe shërbimeve për ta mbështetur tregtinë tuaj ndërkombëtare, të gjitha të ofruara në terme shumë të arsyeshme dhe fleksibile, është e madhe si dhe përfshinë:

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth shërbimeve për biznese nga TEB, pse të mos vizitoni një nga degët tona dhe t’i diskutoni nevojat tuaja me një zyrtar të bankës, telefononi në Qendrën tonë të Thirrjeve në 038/230-000 ose na dërgoni një email në info@teb-kos.com.


© TEB ShA