TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Kreditë për automobil

Kreditë për automjete — ju ndihmojnë të rrisni efakasitetin operacional

Një flotë efikase dhe e mirëmbajtur automjetesh mund të jetë esenciale në ushtrimin e biznesit tuaj. Nëse keni nevojë të investoni në automjete përmes dilerëve të autorizuar, atëherë Kredia shumë e favorshme për Automjete në TEB mund të jetë shumë efektive.

Nëse ju blini automjete të reja, atëherë Kredia e jonë për Automjete mund ta financojë 80% të vlerës së re. Makinat e përdorura mund të financohen 60% të vlerës.

Procesi i aplikimit për kredi është shumë i shpejt dhe se këstet mund të organizohet ashtu që t’i përshtatet më mirë biznesit tuaj, si në vijim:

  • Këstet e Barabarta
  • Këstet rritëse
  • Këstet rënëse

Për të gjetur një listë të dilerëve të autorizuar të automobilave, ju lutem klikoni këtu.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth Kredive për Automjete në TEB, pse të mos e vizitoni njërën nga degët tona dhe t’i diskutoni nevojat tuaj me një zyrtar të bankës.

 


© TEB ShA