TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Kanalet e shërbimeve

Kanalet e shërbimeve

Biznes e-Banking

Synimi ynë është që t’ju ndihmojmë në menaxhimin e shërbimeve tuaja bankare në mënyrën më efikase. Kjo është arsyeja se pse e kemi krijuar një gamë të pasur të shërbimeve bankare, 24/7, me parametra të avancuara të sigurisë dhe qasshmëri të lartë – e-Banking për Biznese.

Më shumë

SMS banking (shërbimet e njoftimit me SMS)

Koha është para, sidomos kur je në lëvizje dhe nuk ke qasje në internet. Kjo është arsyeja se pse ne e kemi vendosur bankën tonë në xhepin tuaj.

Me përdorimin e SMS Banking në TEB, ju mund t’i përcjellni të gjitha financat e juaj dhe monitoroni bilancin e llogarisë suaj, këstet e kredive dhe më shumë - si dhe ta planifikoni rrjedhën tuaj financiare ditore.

Më shumë

SMS mbushje

Telefoni mobil shpenzon tepër shumë? A dëshironi të keni më shumë kontroll mbi atë çfarë po shpenzon ekipi i juaj i shitjes?

Më shumë

ATM

Për të ofruar qasje 24/7 në llogarinë tuaj rrjedhëse, TEB-i ka investuar dhe zgjeruar rrjetin e Bankomatëve në të gjithë Kosovën. Përmes Bankomatëve, TEB-i është në gjendje t’u shërbejë të gjithë klientëve të tij individual dhe të bizneseve me Debit kartelë dhe kartelë Starcard.

Më shumë

Qendra e thirrjeve

Ne vazhdimisht po provojmë ta përmirësojmë nivelin e shërbimeve tona në TEB, ta vendosim një standard të shërbimit dhe të krijojmë kanale të reja të dërgesave të cilat do t’u përshtaten nevojave për shërbime bankare të konsumatorëve tanë. Kjo është arsyeja se pse TEB-i ju ofron shërbime pranë Qendrës së Thirrjeve në 038/230000 e cila është e qasshme dhe e gatshme t’ju ndihmojë 24/7.

Më shumë

© TEB ShA