TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


02/12/2017

Zgjate për 3 muaj, oferta e Starcard deri në fund të vitit

Kartela më e njohur bankare në Kosovë vjen edhe me një ofertë të re të blerjeve për përdoruesit e saj.
Nëse ia ke vnu synin diçka me ble, shitësin nuk ke nevojë me lutë a bon me t’prit një apo dy muaj, se Starcard t’pret tre muaj.
“Zgjate për tre muaj” është fushata më e re nga kartela më e familjarizuar bankare në Kosovë, Starcard e cila ju ndihmon në planifikimet e blerjeve të fundvitit.
Oferta është e vlefshme për të gjithë klientët individual të Bankës TEB Sh.A. të cilët posedojnë (Starcard, Premium Starcard dhe SheCard).
Klientët të cilët bëjnë blerje në të gjitha sektorët në POS Terminalet e Bankës TEB, në vlerë prej 50€ apo më shumë, me këste, do të përfitojnë nga oferta, si vijon:
• Për blerjet gjatë muajit Tetor 2017, filloni pagesën e kësteve në muajin Janar 2018
• Për blerjet gjatë muajit Nëntor 2017, filloni pagesën e kësteve në muajin Shkurt 2018
• Për blerjet gjatë muajit Dhjetor 2017, filloni pagesën e kësteve në muajin Mars 2018
Dhe, të gjitha këto do ti përfitoni me 0% interes…
Oferta vlen për blerjet nga 1 Tetor deri më 31 Dhjetor 2017.
Starcard të jep fuqi.


© TEB ShA