TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


08/06/2017

Tradita vazhdon me kredinë për Bajram

Merr kredi për festën e Bajramit në vlerë 3,000 Euro dhe paguaj vetëm 91.10 Euro në muaj.
Fillo pagesën e këstit të parë pas 3 Muajsh.
Norma vjetore e interesit: 5.88%
Shpenzime administrative: 0%
Norma efektive e interesit: 6.04%
Afati maksimal i kredisë: 36 muaj

TEB, Bankë për një botë në lëvizje


© TEB ShA