TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


07/09/2017

Të gjitha të vjetrat bëji të reja

Merr kredi deri në 30,000 euro pa hipotekë me kushte speciale dhe benefite shtesë.
Siguro kredinë dhe përfitore 0% shpenzime administrative.
Norma vjetore e interesit: 6%
Norma efektive e interesit:  6.17%
Afati maksimal i kredisë 84 muaj
Kampanja është valide deri më 31 dhjetor 2017.

TEB Bankë për një botë në lëvizje


© TEB ShA